Главная » 2009 » Декабрь » 24 » Мукачівська «Красуня Коледжу 2009»
15:45
Мукачівська «Красуня Коледжу 2009»
     Вчора у ВП НУБіП України  «Мукачівський аграрний коледж» проходив конкурс краси «Красуня Коледжу 2009». У святі краси прийняли участь 11 студенток. Як розповіла заступник директора Коледжу по виховній роботі Аліса Улинець /вона же за словами членів жюрі й дівчат-учасниць «душа конкурсу» і головний організатор/: "Кожна з конкурсанток мала можливість продемонструвати свої таланти й вміння за трьома передбаченими програмою виходами:

   1. Вихід у національних костюмах, під час якого дівчата представляли себе.
   2. Талант раунд, у якому дівчата мали змогу проявити свої здібності і таланти.
   3. Вихід у вечірніх сукнях, під час якого дівчатам задавалися різноманітні питання про дружбу, кохання та життя.

      За  перші 3 переможні місця дівчата отримали грошові винагороди та діадеми. Отже, кращими з кращих визнано:

      "Красуня Коледжу” – Барабан Юлія;

      "Віце-міс коледжу” – Борай Марія;

      "Міс глядацькі симпатії” – Барабан Юлія.

     В кінці конкурсу кожна з дівчат за рішенням журі отримала подарунки, та дипломи. Приємно, що окрім профспілкового комітету Коледжу активну підтримку конкурсу надала Міська організація ГО «Фронт змін», в особі голови організації Степана Чепака. «Я переконаний, - зазначив Степан Чепак, - що з подібних заходів починається реальна творча самореалізація молоді. Адже йдеться не лише про здобуття учасницями конкурсу перемоги в тій чи іншій номінації. Насамперед, це перший досвід громадської діяльності, можливість командної роботи, вміння знаходити компроміс, поєднувати творче життя і навчання. Що вже казати про адреналін та цілу купу позитивних вражень, які отримуєш, змагаючись з кращими з кращих! Я гарантую, що міська організація «Фронту змін» не лише буде активним прихильником і болільником подібних конкурсів, але і докладе зусиль, щоб вони були щорічними. Більше того, ми вже зараз ведемо діалог з організаторами й учасницямит Конкурсу, результатом якого стане цікавий творчий проект конкурсанток, присвячений Міжнародному жіночому дню.»
Категория: Закарпаття | Просмотров: 664 | Добавил: foto-uzh | Теги: Мукачево, Закарпаття, «Красуня Коледжу 2009» | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]