Главная » 2009 » Октябрь » 1 » Малахов одружиться із Ксенією Собчак через 10 років
13:39
Малахов одружиться із Ксенією Собчак через 10 років

Телеведучий Андрій Малахов пообіцяв одружитися із Ксенією Собчак через 10 років. Малахов і Собчак дружать вже давно. Одного дня їм довелося навіть зображати нареченого і наречену на новорічному випуску програми "Дві зірки". Але цього разу, їхня дружба може привести до створення сім'ї. Ксенії для цього потрібно почекати 10 років – так вони домовилися з Малаховим.

Ксенія від свого друга Андрія вже не вперше отримує дорогі подарунки. Вперше Андрій їй подарував шикарну каблучку, яку спочатку хотів подарувати своїй нареченій. Коли Андрій збирався зробити пропозицію своїй дівчині, його чекала невдача. На церемонії нагородження премією "ТЕФІ" Малахов привселюдно заявив, що купив каблучку, щоб зробити пропозицію своїй коханій, але дівчина не прийшла.
 
Тоді Ксюша і стала власницею дорогої прикраси. Рік тому у Андрія було нове серйозне романтичне захоплення. Тоді він зізнався Ксюші, що одружується із цією дівчиною. А Собчак не повірила другу: "Я йому тоді сказала: "Не вірю! Ти дуже любиш своє холостяцьке життя! Давай посперечаємося?"
 
Ксюша і Андрій тоді посперечалися, що протягом року Малахов не одружиться. А той, хто програє повинен подарувати переможцеві машину. Рік пройшов, Андрій не одружився, а Ксенія стала власницею новенького автомобіля Audi, вартість 100 тисяч євро.
 
"Я йому подзвонила, нагадала про нашу суперечку. Через пару днів він запросив мене попити кави в "Останкіно", - розповідає Ксюша. - На вулиці мене чекала прекрасна золотиста машинка, перев'язана красивим бантом".
 
Як зізнався сам Малахов, машину, яку він проспорив Собчак, йому подарувала одна бізнесвумен – його давня прихильниця. Ксенія, не розгубившись, одразу ж запропонувала Андрію нове парі: якщо він не одружується в найближчі 10 років, то поведе її під вінець. "Я з радістю погодився!" – сказав Андрій.
 
Категория: світське життя | Просмотров: 613 | Добавил: onok | Теги: малахов, плани, одруження, Собчак | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]