Главная » 2009 » Октябрь » 9 » Компанія Google знову радує новинками
07:27
Компанія Google знову радує новинками
Нещодавно з'явився черговий сервіс - Sidewiki. За його допомогою користувачі можуть залишати коментарі до сайтів. Сервіс інтегрований у Google Toolbar. Відкривши сторінку та натиснувши відповідну кнопку на панелі, можна побачити, як прокоментували статтю чи сайт люди, які заходили сюди раніше.
Загалом, сервіс і справді може бути корисним. До прикладу, у Sidewiki, окрім коментарів на кшталт "добре" чи "погано", можуть розміщуватись зауваження чи уточнення до статей. Таким чином, ця служба є зручним інструментом для коментованого читання.
 
Sidewiki за задумом розробників використовуватимуть для верифікації та визначення корисності сайтів. Також сервіс сумісний із соціальними мережами: можна поставити посилання на анотацію або ж одразу додавати сторінки собі у статуси чи блог.
Якщо ви користуєтесь Google Chrome, то, напевно, вас зацікавлять обновки для цього браузера. Розробники називають Chrome найшвидшим браузером, що, загалом, підтверджує кожен новий реліз. Але тепер в компанії, схоже, вирішили поборотись і за інші титули. Google представила новий набір тем для Chrome, до якого увійшло близько 100 робіт відомих художників, дизайнерів та модних брендів.
Зокрема, можна обрати оформлення від Вів'єн Вествуд, Донни Каран, Оскара де ла Рента. Також можна знайти такі теми як "Їжак в тумані", присвячену однойменному мультфільму, та "Масяня".
Таким чином, тепер Chrome претендує не лише на звання найшвидшого, але і найстильнішого молодіжного браузера.
 
Категория: світ | Просмотров: 537 | Добавил: onok | Теги: Google, Sidewiki, прогрес, Новинки, технології, сервіс | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]