Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Ющенко втретє став дідусем
11:43
Ющенко втретє став дідусем

У сім’ї Президента Віктора Ющенка – поповнення. Учора, на велике свято Покрови Пресвятої Богородиці, Віктор Ющенко став втретє дідусем. Близько 18.00 старша дочка Віталіна Ющенко (29 років) народила прекрасну дівчинку, повідомило «Бліку» джерело з оточення сім’ї.

Тихо і без особливого шуму Віталіну в звичайний київський пологовий будинок у другій половині дня привіз чоловік – підприємець Олексій Хахльов. Пологи пройшли благополучно. Породіллю з донечкою відправили у VIP-палату. Схвильований тато весь час перебував поруч.

Першим привітати Віталіну примчав її брат Андрій з трьома охоронцями. Хлопець у світлому піджаку швиденько прослизнув у пологовий будинок і пробув там близько півгодини.

Нагадаємо, що Віталіна і Андрій – діти Віктора Ющенка від першого шлюбу. Крім них у Президента є ще троє спадкоємців: син Тарас і дочки Софія з Христиною, від другої дружини – Катерини Чумаченко, нинішньої першої леді.

Сама ж Віталіна зараз теж перебуває у другому шлюбі. Від першого чоловіка бізнесмена Михайла Гончарова у неї старша дочка Ярина-Домініка, а від другого чоловіка – син Віктор і ось новонароджена дочка.
 
Категория: Україна | Просмотров: 498 | Добавил: onok | Теги: Віталіна, онук, дочка, Віктор Ющенко, Народження | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]