Главная » 2010 » Февраль » 19 » Черновецький пропонує надати мерові Києва право самостійно призначати голів районів - газета
11:29
Черновецький пропонує надати мерові Києва право самостійно призначати голів районів - газета

Мер Києва Леонід Черновецький планує ініціювати закон про призначення та звільнення голів районів особисто міським головою, повідомляє в п'ятницю муніципальна столична газета "Хрещатик".В авторській статті кореспондента газети пояснюється, що на сьогодні голів районів Києва призначає президент України. У деяких містах України, зокрема Миколаєві та Одесі, мери самостійно призначають голів районів. Проте Київ і Севастополь мають особливий статус, і питання цих міст не можна вирішити на місцевому рівні – вносити зміни має Верховна Рада.

У газеті також наголошується, що така ініціатива Л.Черновецького обумовлена незадовільним виконанням керівництвом районів доручень мера.

"Показовим стало прибирання міста від снігу та льоду, очищення дахів від небезпечних бурульок. Керівництво районів снігоочищувальну кампанію практично проігнорувало, через що тисячі киян травмувалися на "ковзанках" під будинками", - йдеться в статті "Хрещатика".

Категория: Україна | Просмотров: 499 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, МЕР ГОРОДА, Черновецкий, Киев | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]