Главная » 2010 » Февраль » 9 » Бужинська називає чоловіків тваринами і згадує, як збиралася у монастир
16:38
Бужинська називає чоловіків тваринами і згадує, як збиралася у монастир

Співачка Катерина Бужинська вважає себе царицею на сцені та зрілою жінкою. Щоб відповідати створеному іміджу, білявка залюбки розповідає про те, як вперше вискочила заміж та чому їй перестали подобатися чоловіки старшого віку.Катя запевняє, що після народження доньки кардинально змінилася внутрішньо і стала більше довіряти інтуїції.

"Більшість жінок, вступаючи у стосунки з чоловіком, відчувають легкий дискомфорт, але не реагують на "дзвіночки". Потім, коли починають дзвонити "дзвони", стає пізно. Я також довго була такою. Але тепер я справжня жінка: багато чого пережила, багато чому навчилася", - почала свою оповідку Бужинська в інтерв'ю газеті "Факты и комментарии".

Так, співачка усвідомила, що помилкою було так рано виходити заміж.

"Я вийшла в 19, а треба було почекати хоча б до 25. Варто було спочатку розібратися в сексуальному житті, зрозуміти, як потрібно поводитися з чоловіком, навчитися закривати очі на багато речей, прощати", - пояснила Катя.

 

Мовляв, тоді вона вірила у казку, була дуже наївною, відкритою, вірила чоловікам.

"Тепер же все, що вони говорять, подумки поділяю на 32. І дуже легко розбираюся, правду чоловік мені каже чи ні", - запевнила артистка.

Зі своїм першим чоловіком Юрієм Квеленковим Бужинська познайомилася, коли їй було 15 років. Тоді юна Катя брала участь в одному з пісенних конкурсів, а майбутній коханий був членом журі.

Стосунки парочки почалися з конфлікту. Співачку образило те, що Квеленков поставив під сумнів, що вона співала в живу.

"Але я з дитинства була жвавою, тому сама підійшла до Юри і питаю: "У вас з вухами взагалі все гаразд, може, вам треба до отоларинголога?" Він: "Я не зрозумів, у чому справа?" Я: "А те, що ваше місце не в журі, а на смітнику! Хто вам сказав, що я співала під фонограму?" Він збрехав: "Звукорежисер", - згадує Бужинська.

"Тоді я пішла до звукорежисера, пригрозила йому дати по спині стільцем. А потім вийшла на сцену і всім оголосила, що буду зараз співати а капела. І як заспівала! Юра тоді вискочив на сцену зі словами "Зайчик, заспокойся!" Але я відмахнулася від нього: "Ніякий я вам не зайчик!", - додала вона.

 Бужинська з першим чоловіком Юрієм

Катя пригадує, що була дуже ображена на майбутнього чоловіка і не хотіла навіть спілкуватися з ним.

Та коли Квеленков вийшов на сцену вручати Бужинській приз за перше місце, то замість того, щоб поцілувати її в щоку, як інших конкурсанток, різко повернув голову і поцілував у губи.

"Це був мій перший поцілунок, і це був перший чоловік, який вторгся в мій особистий простір. До цього моменту я жодного разу не була на побаченні - тільки навчалася, відвідувала розвиваючі гуртки, займалася співом. Поки я приходила до тями, Юра сказав у мікрофон, що хоче мене продюсувати. З цього все й почалося", - зізналася Катя.

Після цього юна співачка моталася з Чернівців до Києва, де її новоявлений продюсер домовлявся записувати пісні. Та під час відвідин столиці Бужинська з мамою жили у зйомній квартирі.

"Але скоро він (Квеленков) запитав, чому я весь час приїжджаю з мамою. "А як інакше? - Відповідаю. - Я ж порядна дівчина і не збираюся до вас, дорослого чоловіка, приїжджати сама". Хоча на той момент між нами вже спалахнула іскра, ми годинами розмовляли по телефону, писали листи", - зауважила білявка.

Та згодом дівчина таки переїхала до коханого, а ще за деякий час - вийшла за нього заміж.

 

"Я назавжди запам'ятала, як вранці, коли ми прокидалися, він брав мою ніжку (а вона у мене маленька, 35 розміру), прикладав ступень до вуха і говорив: "Алло! Слухаю!" Ніби це була телефонна трубка, а не ніжка. Начебто дрібниці, але саме вони залишаються в пам'яті. На руках носив - щоправда, тільки на людях, щоб усі бачили", - згадує Бужинська.

У шлюбі з першим чоловіком білявка прожила вісім років. А на заваді подальшому щастю стали банальні ревнощі.

"Мій чоловік був чоловіком дуже темпераментним. Не було випадку, щоб поруч пройшла красива жінка і він не подивився на неї. Йому потрібні були всі жінки! І ми розлучилися, тому що я банально ревнувала", - зізналася артистка.

"Я сама була дуже вірною і відданою дружиною, ми вінчалися у церкві, і я вірила, що цей чоловік - мій чоловік назавжди. Він же був набагато старший, досвідчений, мабуть, став шукати нових відчуттів. Я прийшла до висновку, що не прощу йому зраду", - додала вона.

Однак то було тоді. А тепер, як зізнається Катя , вона б пробачила коханому зв'язок зі іншою

"Я зрозуміла, що чоловік - в хорошому сенсі слова тварина. Потрібно прощати чоловіків і розуміти, що це їхня природа, що, зраджуючи, вони віддають тільки тіло, але не душу", - пояснила жінка.

 

Але тоді у свої 27 Бужинська навіть не могла допустити того, щоб пробачити Юрі. Більше того, співачка думала назавжди відсторонитися від чоловіків.

"На нервовому ґрунті - а я була ініціатором розлучення - навіть вирішила піти в монастир. Щиро вирішила! Від повного безвихіддя. Якщо б тоді в мене була дитина, я б таких дурниць не робила. Але мої рідні, друзі мене оточили стіною, підтримали, ні в якій монастир не пустили, і тепер я точно знаю, що будь-яке відчай можна пережити", - згадує Катя.

Тепер ж Бужинська, маючи досвід стосунків зі старшим чоловіком, схиляється до молодих:

"Зарікатися не буду. Але з чоловіком, який молодше, набагато цікавіше - з ним і на дискотеку можна піти, і в Діснейленд. Тих, кому за сорок, це не приваблює".

"Коли я була юною, мені хотілося захисту, підтримки, мені потрібен був приклад. Тепер я сама стала настільки сильною, що можу забезпечити себе всім необхідним. Тепер не вибирають мене, а я вибираю чоловіка, поряд з яким хочу бути", - запевнила білявка.

 

До речі, найсексуальнішим словом для Каті є ім'я коханого чоловіка. А найбажанішим місце, де артистка хотіла б зайнятися сексом, залишається сіновал.

"А взагалі я дуже люблю виїжджати за кордон і там давати волю почуттям. Цілуватися в будь-якому місці: на пляжі, в аеропорту, кафе. Я не закомплексована людина, досить зріла жінка, і можу сказати, що вмію багато чого", - заявила співачку.

Фото прес-служби співачки, "Флер d'Оранж" та "Більвару Гордона"

Категория: світське життя | Просмотров: 1206 | Добавил: foto-uzh | Теги: екатерина Бужинская, Украина, расказ, монастир | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]