Главная » 2010 » Февраль » 22 » Буде логічним, якщо уряд очолить Микола Азаров - Бала
12:22
Буде логічним, якщо уряд очолить Микола Азаров - Бала

В нинішній економічній ситуації Сергій Тігіпко і Арсеній Яценюк на посаді прем’єра ризикують спалити своє політичне майбутнє, вважає директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.На погляд експерта, зупинятися на трьох кандидатах на прем’єрське крісло сьогодні не варто. «Сам Віктор Янукович відзначив, що прізвища кандидатів тільки обговорюються. І вони дійсно обговорюються в засобах масової інформації», - уточнює експерт.

За припущенням Бали, це інформаційна кампанія, спрямована на вивчення реакції на тих чи інших членів коаліції і кандидатів на пост прем’єра.

Крім цього, як зауважує експерт, не факт, що посада голови уряду в нинішній економічній ситуації дасть великі можливості і перспективи. Тому більш логічно, якщо за такою конфігурацією влади уряд очолить Микола Азаров, який не претендує на самостійне політичне майбутнє. «Тігіпко і Яценюк, враховуючи нинішню економічну ситуацію, на цій посаді можуть просто спалитися, і про їхнє самостійне політичне майбуття говорити вже не прийдеться», – підкреслює він.

Категория: політика | Просмотров: 535 | Добавил: foto-uzh | Теги: тигипко, премєр-міністр, Украина, азаров, яценюк, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]