Главная » 2009 » Октябрь » 15 » Близько тисячі населених пунктів у 12 областях України залишаються знеструмленими через негоду
12:03
Близько тисячі населених пунктів у 12 областях України залишаються знеструмленими через негоду
За минулу добу без світла залишилося понад 600 міст та сіл - повідомляє диспетчерське управління "Укренерго". Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки негоди. Завдяки їхнім діям напередодні було поновлено електропостачання у понад 700 населених пунктах.
 
Через сильний вітер та сніг найбільше постраждала Львівщина. Тут деякі міста і села залишилися не лише без світла, а й без води. Майже 300 шкіл призупинили навчання. Вимушені вихідні школярі, скоріш за все, відпрацьовуватимуть під час осінніх канікул.
Повалені дерева і обірвані дроти - на Івано-Франківщині. На Закарпатті - зірвані дахи у побити шибки у будинках. Через сильні опади піднявся рівень води у річках - на 2 метри у Боржаві й на 1,5 у Тисі біля Хуста. Тим часом синоптики прогнозами не тішать - кажуть, тепло повернеться не скоро.
 
Наталія Васильченко (синоптик): "Найхолодніше буде на Заході нашої країни - там температура денна коливатиметься в межах 1 до 7 тепла."
У Західних областях сьогодні знову штормове попередження. Сильний сніг та дощ пройдуть також на півночі країни.
 
Категория: Україна | Просмотров: 513 | Добавил: onok | Теги: Україна, ліквідація наслідків, негода, регіони | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]