Главная » 2010 » Февраль » 26 » Батьки ледь не вчинили самосуд над педофілом
15:02
Батьки ледь не вчинили самосуд над педофілом
Підозрюваний має трьох дорослих дітей.У Чернівцях затримали 60-річного педофіла. За розбещення малолітніх хлопчаків 60-річний чернівчанин може потрапити до тюрми на вісім років.Любовні утіхи чоловік здійснював просто серед міста. Шукав місця, де він та його партнер були б наодинці. За останні два роки, поки чинились злочинні дії, усі постраждалі мовчали. Клювали на незнайомця діти часто через свою цікавість або невеликі кошти (5-10 грн), які чоловік пропонував.

Затриманий чекав дітей біля школи або дорогою додому. Ставав з ними до бесіди. Говорив про все і цим самим пробуджував цікавість у хлопчаків віком 10-14 років. Згодом відводив їх у паркову зону, до громадського туалету і вже там влаштовував "утіхи".

"Він нав'язував бажання, втирався у довіру. Характер дій був такий, що діти добровільно погоджувались на це, але їхній юний вік не дозволяв усвідомити реальної шкоди від цього”, - розповів начальник вiддiлукримiнальної мiлiцiї у справах дітей обласного УМВС Микола Басараб.

Саме відсутність фізичного насильства не спонукала дітей до розголосу таких інцидентів. Міліціонери вперше стикаються із такого роду розбещенням.

"Цей чоловік "розслаблявся” особливим шляхом - орогенітальним, культурно кажучи, не діти у нього, а він у дітей”, – додав міліціонер.

Затриманий виріс і навчався у дитячому будинку у Чернівцях. Працював різноробочим на місцевому підприємстві. На обліку у психлікарні чи наркодиспансері не стояв. Одружений.

"Сімейна людина, має трьох дорослих дітей, двоє з них живуть окремо, визнає свою вину, зізнався у 20 випадках. Ми встановили 7 осіб, які потерпіли, їхні батьки уже хотіли й самосуд чинити, сильно обурювались. У ході слідства ми встановимо ще, це точно”, - повідомили у міліції.

У кімнаті педофіла знайшли багато відеопродукції еротичного характеру. Порушено кримінальну справу. Санкція передбачає від 5 до 8 років буцегарні.

Нагадаємо, рік тому у Чернівцях затримали двох педофілів, місцевих бізнесменів, котрі ґвалтували хлопчаків. Зараз справа знаходиться у суді.

Анатолій НИКИФОРЯК
Просмотров: 581 | Добавил: foto-uzh | Теги: Родители, Син, Самосуд, Украина, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]