Главная » 2010 » Февраль » 10 » Балога обвалив рейтинг Януковича на Закарпатті, – нардеп
16:25
Балога обвалив рейтинг Януковича на Закарпатті, – нардеп

Обіцянки Віктора Балоги віддати в другому турі Закарпаття в руки Януковичу виявилися мильною бульбашкою — тут із відривом у понад 10% перемогла Юлія Тимошенко, і це при тому, що в першому турі вона поступилася своєму конкуренту на 3,4%, – заявив депутат Верховної Ради від Громадянського руху «Народна самооборона» Геннадій Москаль.

Про це PRESS-КАРПАТ повідомили в прес-службі "Народної самооборони".

"Ведмежою послугою для Януковича стала участь у виборчому процесі В.Балоги з його одіозною партією "Єдиний Центр", — пояснює Геннадій Москаль програш В.Януковича в Закарпатській області. — Перед першим туром Балога відверто працював і проти БЮТ, і проти "регіонів", його гінці об’їжджали область і закликали людей не йти на вибори, щоб максимально знизити явку. На адресу працівників бюджетної сфери й підконтрольних "Барві" комерційних структур лунали погрози про звільнення з роботи. Цим самим Балога хотів показати, що без нього в області неможливо нічого вирішити".

За словами Геннадія Москаля, перед другим туром Балога напросився на зустріч із В.Януковичем, під час якої гарантував йому перемогу на Закарпатті та серйозне зростання ще в чотирьох західних областях — аж до двох мільйонів голосів. "Хоча "регіоналів" попереджали, що участь одіозного "ЄЦу" зіграє лише проти їхнього лідера. Так і сталося. Заклики Балоги та його представників голосувати за В.Януковича, груба робота адміністрацій із бюджетниками лише понизили рейтинг Януковича, у результаті він поступився Ю.Тимошенко на 10,1%. Більш того, є достовірні дані, що заради своїх кланових інтересів, щоб скомпрометувати одного з впливових закарпатських "регіоналів", Балога в окремих населених пунктах зіграв на користь Ю.Тимошенко — представники "Барви" роздавали селянам гроші, щоб ті голосували проти Януковича. Думаю, "регіонали" по достоїнству оцінять таку "допомогу", — наголосив Москаль.

Категория: політика | Просмотров: 618 | Добавил: foto-uzh | Теги: Выборы 2010, москаль, Украина, Гена, Политика | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]