Главная » 2009 » Декабрь » 25 » Арсеній Яценюк розповів, як планує фінансувати інтернати
09:35
Арсеній Яценюк розповів, як планує фінансувати інтернати
Арсеній ЯценюкКандидат на пост Президента України Арсеній Яценюк у четвер на мітингу-телемості в місті Шепетівка Хмельницької області запропонував дві моделі фінансування центрів соціальної реабілітації для дітей-інвалідів.
Відповідаючи на питання, чи не передбачає Арсеній Яценюк переведення на бюджетне фінансування центрів соціальної реабілітації дітей-інвалідів, політик озвучив два можливі варіанти фінансування.
«Перший варіант. Я зроблю таку формулу трансфертів, коли у міський бюджет буде перераховуватися сума, яка буде покривати можливість фінансування вашого інтернату. По-простому: частина доходів, які йдуть у державний бюджет, лишатиметься тут. Наприклад, з податків на прибуток і на додану вартість. У них просто буде більший обсяг», - сказав лідер «Фронту Змін».
Другий варіант за Арсенієм Яценюком – повернути централізоване фінансування з Києва.
Арсеній Яценюк підкреслив, що остаточне рішення стосовно фінансування спеціальних закладів має прийматися після обговорення з фахівцями. «Я пораджуся і з вами, і з Міністерством праці та соціальної політики, який варіант буде кращий. Бо це є дуже важливе завдання: сьогодні в місті справи добрі – інтернат фінансують, завтра закрилося підприємство, податків стали менше платити – діти лишилися без їжі», - зазначив він.
Категория: Україна | Просмотров: 471 | Добавил: foto-uzh | Теги: інтернати, арсеній яценюк, фінансування, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]