Главная » 2010 » Февраль » 22 » Американські ракети уже у квітні будуть під боком в України
11:16
Американські ракети уже у квітні будуть під боком в України


До Росії ще ближче

Американські комплекси ППО Patriot буде розміщено в Польщі у квітні 2010 року.Відповідну заяву розповсюдило польське Міністерство оборони. Батарею ракет протиповітряної оборони буде розташовано в м. Мораг на півночі Польщі, передає радіостанція Europe I з посиланням на польські ЗМІ.

Обслуговувати комплекс будуть 100 осіб.

Нагадаємо, 12 лютого Сейм Польщі - нижня палата парламенту країни - ратифікував польсько-американський договір SOFA, що регламентує статус військ США, які буде розміщено на польській території.

Договір було підписано у Варшаві 11 грудня минулого року заступником держсекретаря США з контролю над озброєннями і міжнародною безпекою Еллен Таушером і заступником міністра національної оборони Польщі Станіславом Коморовським.

Договір передбачає перебування американських військовослужбовців на тимчасовій, а потім - з 2012 року - постійній військовій базі США в Польщі, на якій розмістять ракети Patriot.

Раніше польські ЗМІ повідомляли, що американські зенітно-ракетні комплекси з'являться не у передмісті Варшави, як планувалося раніше, а в польському місті Моронг, розташованому в ста кілометрах від кордону Калінінградської області Росії, повідомляє РБК.
Категория: різне | Просмотров: 551 | Добавил: foto-uzh | Теги: Войска, Мир, ракеты, Украина, Росия, Польща | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]