Главная » Ужгород

Вчора на телеканалі “Тиса-1” у програмі “Добрий вечір, Закарпаття” гостем студії був голова Закарпатського обласного осередку ГО “Фронт змін” Роберт Бровді. Темою прямого ефіру стало відкриття в Ужгороді дитячої малої залізниці, яка після дворічної перерви знову запрацювала. Як зазначив Роберт Бровді, активісти організації виступили тільки комутаторами між Львівською залізницею, на балансі якої знаходилася вузькоколійка, і громадськістю міста. Всього за місяць проблему вдалося вирішити: зусиллями волонтерів організації, студентів та городян прибрано територію, працівники Дитячої залізниці відремонтували локомотив, вагони та залізничне полотно, фінансову частину питання взяли на себе спонсори.

Категория: Ужгород04.08.2009| | Комментарии (0)

Ініціатива ГО “Фронт змін” стосовно відродження Ужгородської дитячої залізниці отримала логічне завершення. Свою обіцянку активісти організації виконали: маленький потяг  знову дарує радість дітворі! Тема набула такого резонансу, що привернула нарешті увагу влади. Позаминулого тижня депутати міської ради дали згоду на прийняття вузькоколійки у комунальну власність міста. Тож громадська ініціативність і спільна праця зробили своє.
Категория: Ужгород01.08.2009| | Комментарии (0)

Машину потерпевшего, через сутки, нашли в Мукачево.
Категория: Ужгород31.07.2009| | Комментарии (0)

Сьогодні о 10 годині у перший рейс після дворічної перерви вирушив потяг Ужгородської дитячої залізниці. Активісти Закарпатського обласного осередку ГО “Фронт змін” виконали свою обіцянку — зусиллями волонтерів організації  та небайдужих мешканців міста вдалося провести ремонтні роботи, прибрати територію залізниці, таким чином маленький потяг може знову катати дітей.
Першими пасажирами стали вихованці ужгородських дошкільних навчальних закладів. Не приховуючи радості, дітвора визирала з вікон вагончиків. У дорозі також сумувати не довелося — малечу розважали аніматори та роздавали пасажирам безкоштовні квитки.

Категория: Ужгород31.07.2009| | Комментарии (0)

Как сообщает корреспондент UA-Reporter.com, Ужгородский перинатальный центр получил диплом «За весомый вклад в развитие имиджа здравоохранения Украины» от проекта «Флагман современной медицины».

Победителем проекта была названа поликлиника ОАО «Тернопольский комбайновый завод».

В мае этого года в Ужгородском перинатальном центре разразился скандал: врачи обвинили недавно назначенного главного врача Владимира Симулика о принуждении врачей в коррупционных методах работы.

Категория: Ужгород31.07.2009| | Комментарии (0)


Пообіцяли – виконали!

Шановні колеги, запрошуємо вас (разом зі своїми дітьми) взяти участь в урочистому відкритті Ужгородської дитячої залізниці

 

Свою обіцянку активісти Закарпатського обласного осередку ГО “Фронт змін” виконали: маленький потяг  знову даруватиме радість дітворі! Низка акцій, проведених протягом останніх місяців, дозволила зрушити ситуацію з мертвої точки. Зусиллями волонтерів організації і небайдужих городян очищено колії, пофарбовано паркани, приведено до ладу територію вокзалу. Відбувся пробний запуск потяга, і в перший рейс після тривалої перерви він зможе вирушити вже цієї п’ятниці о 10.00 . Урочисте відкриття залізниці відбудеться в суботу на Театральній площі перед обласною філармонією. На малечу чекає цікава й насичена розважальна програма:

Категория: Ужгород30.07.2009| | Комментарии (0)

                   Активісти “Фронту змін” таки відправлять маленький потяг у рейс після тривалої перерви

Ініціатива ГО “Фронт змін” щодо відновлення Ужгородської дитячої залізниці отримує логічне завершення. Свою обіцянку активісти організації виконали: маленький потяг  знову даруватиме радість дітворі! Тема набула такого резонансу, що привернула нарешті увагу влади. Минулого тижня депутати міської ради дали згоду на прийняття вузькоколійки у комунальну власність міста. Втім, до втілення в життя цього рішення ще далеко. Як повідомили журналістам у департаменті міського господарства, конкретні плани щодо подальшого функціонування дитячої залізниці почнуть будувати тільки після того, як буде узгоджено купу юридичних моментів. А процедура ця вельми трудомістка й розтягнута у часі.

Категория: Ужгород27.07.2009| | Комментарии (0)

22 червня, о 12.00 у прес-клубі реформ відбудеться прес-конференція організаторів Закарпатського параду Наречених

Категория: Ужгород22.07.2009| | Комментарии (0)

В Ужгороді громадська організація “Фронт змін” Арсенія Яценюка провела круглий стіл експертів “Конституційна реформа та консолідована демократія: роль громадянського суспільства, влади та опозиції”. Її спів організаторами виступив обласний Фронт змін (Р.Бровді) та Центр стратегічного партнерства (С.Мітряєва). В обговоренні брали участь доктори юридичних наук І.Коліушко з Києва, В.Лемак і Ю.Бисага,  працівниця Мінюсту І.Берназюк, цілий ряд кандидатів юридичних, політичних, історичних наук, практикуючі адвокати, представник  бізнесу і  місцевого самоврядування. Попри діаметрально протилежні думки, що прозвучали на обговоренні, більшість учасників все ж погодилося, що в суспільстві  домінує думка про необхідність конституційних змін. Вона спричинена тим, що чинна Конституція в редакції 2004 року неадекватна нинішньому станові наших політичних сил. Оскільки в Україні діють не так ідеологічні партії, як фінансово-промислові клани, нинішня модель парламентсько-президентської республіки постійно пробуксовує. Уряд формують не партії з чіткими програмами і принципами, а кілька десятків олігархів. Зміни до Конституції необхідні, але питання в тому, як саме їх здійснювати, аби не зробити ще гірше?
Категория: Ужгород06.07.2009| | Комментарии (0)

2 червня в Ужгороді буде відкрито Фронт Змін. Ініціативну групу, що приєднається до «Фронту Змін» Арсенія Яценюка, очолює Роберт Бровді.

Категория: Ужгород28.06.2009| | Комментарии (1)

В Ужгороді розпочала роботу Закарпатська обласна організація громадської ініціативи колишнього голови Верховної Ради України, народного депутата Арсенія Яценюка «Фронт змін». Її обласний осередок було зареєстровано у четвер, 30 квітня. Керівником організації в області рада ГО «Фронт змін» обрала Роберта Бровді. 
Категория: Ужгород04.06.2009| | Комментарии (0)

2 червня в Ужгороді відбулася презентація Закарпатського обласного осередку Ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт Змін". Представити регіональну структуру та її новообраного керівника приїхав сам лідер організації.

Категория: Ужгород02.06.2009| | Комментарии (0)

« 1 2 3