Главная » 2009 » Июль » 22 » Прес-конференція організаторів Закарпадського параду наречених
20:03
Прес-конференція організаторів Закарпадського параду наречених
ПРЕС-РЕЛІЗ
ІІ-й Закарпатський Парад наречених.

Присутні:
Сергій Динесенко, Голова оргкомітету Парад Наречених
Роберт Бровді, співорганізатор акції, голова Закарпатського оередку ГО "Фронт Змін"
Микола Амброх, співорганізатор акції, Корпорація свят "Не понял"
Федір Шандор, завідувач кафедри туризму УжНУ


28 червня 2009 року в містах Ужгород та Мукачеве проходитиме
ІІ-й Закарпатський Парад наречених.

Головна мета Параду наречених, який символічно проходитиме в День Конституції України та День Молоді, привернути увагу громадськості, особлво молоді то таких цінностей, як сім”я, шлюб, сімейні традиції, цінності, пропаганда високої моралі та здорового способу життя, а не тільки влаштування гарного розважального заходу для городян та гостей краю.

За статистикою, в Україні, кожен другий шлюб розпадається, велика кількість розлучень припадає на перший рік подружнього життя. Це говорить про те, що молодь не завжди розсудливо та свідомо ставиться до весілля та створення родини. Для багатьох це просто веселе свято і не всі усвідомлюють, що після цього починається нова сторінка життя з новою відповідальністю за сім”ю, за сімейні стосунки та дітей. Саме тому проведення та підтримка подібних акцій є важливою та необхідною для суспільства.

Співорганізаторами акції виступають: Закарпатський обласний осередок громадської організації "Фронт змін" , "Закарпатська ліга КВН", Корпорація свят "Не ПоНяЛ", Кафедра туризму УжНУ, Туристичний інформаційний центр Закарпаття за підтримки спонсорів та партнерів.

На даний час загальна кількість тих, хто приймає участь у параді близько сотні дівчат. Всі учасниці забезпечуються послугами професійних перукарів та візажистів, весільними букетами, місцем в авто та безкоштовно отримують фотосесію від кращих фотографів.

За результатами Параду організатори планують провести традиційну фотовиставку.
План заходів Параду Наречених
28 червня 2009 року

9:00 – 11:00 Підготовка учасниць, макіяж, зачіски, вбрання у плаття.
11:00 Збір всіх учасниць, оголошення програми, робота журі за номінаціями, переїзд на фотосесію.
13:00 – 15:00 Фотосесія. 6 груп наречених працюють в різних місцях.
15:00 – 16:00 Переїзд в м. Мукачево
16:00 – 17:00 Парад в Мукачеві. Учасниці Параду в супроводі музичного колективу проходять центром міста, фотографуються біля ратуші, піднімають келих шампанського, запускають в небо повітряні кулі.
17:00 – 18:00 Переїзд в м. Ужгород
18:00 Продовження фотосесії, фуршет для учасниць в ужгородському замку з використанням симфонічного квартету.
17:00 – 20:00 На пл. Театральній працює весільний інформаційний центр. Слайд-шоу на великому екрані. Виступають фольклорні колективи. Всі бажаючі можуть сфотографуватись біля весільної арки в образі наречених.По площі ходять 2 ходуліста з прапорами “ПАРАДУ НАРЕЧЕНИХ”
19:00 – 19:30 Автопробіг весільного кортежу вулицями міста.(кортеж складається більш ніж з 30 автівок (лімузіни, кабріолети, модні авто...)
19:30 – 20:00 Піший прохід учасниць центральними вулицями міста разом з фолькьорним колективом та ходулістами.
20:00 – 22:00 Святкова програма:
- Оголошення та нагородження переможців в номінаціях.
- Виступи співаків та танцювальних колективів.
- Найдовша фата – дефіле нареченої з фатою завдовжки 50 метрів, фату несуть діти.
- "Танець молодої" - закарпатський весільний обряд, коли всі бажаючи, заплативши певну суму, можуть затанцювати чардаш з нареченою. Зібрані кошти спрямовуються на благочинність.
- Гімн Параду Наречених – прем’єра пісні, яка написана спеціально для Параду.
- Запуск в небо білих голубів та композиції з повітряних кульок (композиція у вигляді нареченої висотою 3 м з повітряних кульок, накачаних гелієм, яка тримає в одній руці пучок кульок, а в іншій букет квітів.)
- Феєрверк
22:00 – 02:00 Вечірка в нічному клубі. Конкурс весільних старост. Дискотека з весільним репертуаром та дотриманням весільних традицій.
Категория: Ужгород | Просмотров: 768 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, парад наречених, Фронт Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]