Главная » 2009 » Ноябрь » 20 » Закарпаття: На Тячівщині за один день сталися дві поножовщини
20:11
Закарпаття: На Тячівщині за один день сталися дві поножовщини

Протягом одного дня у Тячівський райвідділ міліції надійшло відразу два тривожних повідомлення, пов'язані з "поножовщиною".

Спершу зателефонувала лікар ФАП  зі  с.Новоселиця. За її словами, в одному з будинків села виявили труп 38-річного місцевого жителя з ножовим пораненням грудної клітки. На місце події вилучили чимало речей, котрі можуть знадобитися в процесі розслідування.  Особи вбивць та мотиви злочину наразі встановлюються.

Вдруге зателефонували тячівським міліціонерам   зі села Дулово. Тут   з непроникаючим ножовим пораненням грудної клітки та інфікованою різаною раною правого плеча звернувся по медичну допомогу 56-річний місцевий житель.  На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група, яка встановила: чоловік став жертвою своїх приятелів по чарці. Пізно ввечері він разом з друзями розпивав спиртні напої у власному будинку. У розпалі застілля один з гостей, 36-річний житель цього ж населеного пункту, зчинив сварку з господарем і накинувся на нього з кухонним ножем.  Наразі винуватця цієї пригоди розшукує міліція, повідомили  в ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 462 | Добавил: foto-uzh | Теги: вбивці, Новоселиця, Дулово, ніж, Рана | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]