Главная » 2010 » Май » 6 » Закарпатський Уряд Змін розпочав діяльність
10:39
Закарпатський Уряд Змін розпочав діяльність
Уряд ЗмінВ обласному офісі Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” відбулося перше організаційне засідання лідерів за напрямками діяльності Уряду-2012 у Закарпатській області. Захід організовано місцевим  територіальним відділенням Школи влади.
              Керівник Школи влади краю Людмила Корольчук представила присутнім напрямки та позиції діяльності Уряду Змін. Нагадаємо, документ суспільної опозиції уособлює модель майбутньої влади - відкритої для суспільства, яка працюватиме в інтересах всієї України, а не окремих груп чи регіонів. І для того, щоб вона стала ефективною, до державної політики залучаються фахівці, громадські активісти та представники територіальних громад. Діяльність Уряду Змін здійснюватиметься за 12 напрямками, серед яких - освіта та кваліфікації, інвестиційна привабливість, молодь і спорт, культура і духовність, право та справедливість, фінансова та бюджетна політика та ін.
  За словами Людмили Корольчук, районні і міські партійні організації "Фронту змін” вже визначилися з місцевими експертами-лідерами всіх напрямків. Тож тепер робота спрямована на вироблення чіткого механізму взаємодії з керівниками напрямів Центрального Уряду.
              Напередодні зборів закарпатські "фронтовики” звернулися до своїх столичних шефів з проханням про методичну допомогу в організації роботи. На лист відгукнувся кожен з координаторів відповідного напрямку. Встановлено їх пряме спілкування з колегами на місцях, що позитивно вплине на оперативність та ефективність вироблення нової державної політики.
             Закарпатський Уряд Змін Координатори напрямків Уряду-2012 привітали закарпатських експертів з початком діяльності. Зокрема, радник лідера Партії "Фронт Змін” із питань культури і духовності, координатор напрямку "Єдиний культурний простір” Віктор Єленський надіслав вітання учасникам зібрання. У листі значиться: "У своїй стратегії перетворення країни Уряд Змін розглядає культуру й духовність як простір, де відбувається всебічний розвиток людини, піднесення її гідності, де вирішується, якою буде наша держава і як її сприймають у світі. І природно, ми прагнемо, щоби цей простір був єдиним від Ужгорода - до Луганська, від Чернігова –до Сімферополя…Запрошуємо фахівців, всіх небайдужих до майбутнього країни до співпраці, до спільного вироблення культурної політики, до підготовки і здійснення змін, яких ми всі потребуємо.”                      
              Помічник координатора напрямку "Країна без корупції”
Андрій Спаський виклав та надіслав закарпатцям програмну платформу напрямку, спрямованого на реалізацію трьох аспектів антикорупційної політики Уряду Змін: створення та забезпечення діяльності Громадського Контролю, Антикорупційного Органу та Антикорупційного Законодавства.  
              На зібранні закарпатські експерти Уряду-2012 прийняли рішення у найближчий термін закінчити формування обласних, районних та міських експертних рад, а також провести виїзні засідання за всіма напрямками на базі окремих партійних організацій. Так, з 1 по 4 травня на  Рахівщині в Карпатському біосферному заповіднику вже збиралися експерти з теми "Чисте довкілля”. До "круглого столу” запросили лідерів та активістів партійних осередків "Фронту змін”. Було розроблено тактику роботи місцевого представництва Уряду-2012, а також презентовано кращі проекти переможців шкільних олімпіад і конкурсів з питань екології. Дитячі пропозиції буде взято до уваги і доведено до проектантів Уряду Змін. Окрім цього, в Рухівському районі заплановано провести екологічний мистецький фестиваль "Карпатська палітра”.
             Закарпатський Уряд Змін Голова Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді побажав експертам плідної праці та відзначив: "Уряд Змін відкрив двері місцевим лідерам, у яких з’явився шанс реальними справами заявити про себе. Це нове явище у сучасному українському політикумі. Уряд-2012- реальна можливість всім небайдужим громадянам, експертам, політикам впливати на політичний процес в Україні”.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 563 | Добавил: foto-uzh | Теги: рада, Роберт Бровді, До, Закарпаття, так, Фронт Змін, Влада, експерти, Ужгород, Уряд Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]