Главная » 2010 » Октябрь » 28 » Закарпатський “Фронт Змін” до місцевих рад делегує кращих
10:55
Закарпатський “Фронт Змін” до місцевих рад делегує кращих
Політична партія "Фронт Змін”  іде у владу. Місцеві вибори - перше серйозне випробування для молодої команди, за плечима якої немає політичного досвіду, але є непереборне бажання і прагнення діяти. По всій Україні "Фронт Змін” представляє кандидатів у депутати до місцевих рад усіх рівнів. На Закарпатті своїх людей у владу веде голова обласної організації Роберт Бровді. Цього тижня відбулася відкрита презентація кандидатів від "Фронту Змін” Хустського і Тячівського районів. Підтримати своїх закарпатських колег приїхав і лідер партії, народний депутат України Арсеній Яценюк.
Саме Хустщина на минулих президентських виборах довела, що буремне історичне минуле та жага кардинальних перетворень не припиняють і нині кипіти в цьому неспокійному волелюбному народі. Політична сила "Фронт Змін” з часу своєї появи відразу привернула увагу хустян новизною і нестандартними підходами до вирішення поставлених задач. До неї придивлялися, її вивчали і врешті повірили - за кандидата у президенти України Арсенія Яценюка у січні цього року свої голоси віддали 18% населення міста Хуст і 12% - району. Загалом по області 55 тисяч громадян, а це кожен 10-й закарпатець, проголосували за політика нової формації. Результат додав наснаги і відразу після президентської кампанії "фронтовики” взялися за підготовку до місцевих виборів: розбудовувалася партія, відкривалися осередки у селах, велася постійна роз’яснювальна робота з населенням. Задовго до місцевих виборів "Фронт Змін” розпочав масштабний проект "Школа влади”, завдяки якому партійці готувалися до представництва в органах місцевого самоврядування.
За словами голови Хустської районної організації партії Мирослава Білецького, протягом весни і літа цього року його людям вдалося дослідити, вивчити, а головне, запропонувати свої варіанти вирішення низки питань регіону. Спільно з представниками нинішньої влади, залучаючи відповідних фахівців, було написано і захищено десятки проектів з проблематики комунальної сфери, медицини, освіти, екології. І тепер із багажем знань, із свідомим розумінням того, що і як потрібно робити у владі, "Фронт Змін” іде на місцеві вибори.
    Презентація хустських кандидатів у депутати від цієї політичної сили була водночас офіційним і яскравим святковим дійством. У понеділок на центральній площі міста, де відбувався захід, зібралося кілька тисяч городян. Представив керівників осередків партії Хустського району Мирослава Білецького і міста Хуст Валерія Лунченка голова обласної організації Роберт Бровді. Затим на сцені вишикувалися п’ятірки кандидатів у депутати до міської і районної рад.
- Головне, на що опирається наша політична сила – це люди, - відзначив Роберт Бровді. – Я пишаюся тим, що із 300 кандидатів у депутати всіх рівнів рад області - 90% не мають політичного минулого. Це молодь, яка з новою ідеєю йде реалізовувати поставлені перед собою цілі. Але ми маємо чіткий план дій щодо подальшої роботи. Я вірю у цих людей і переконаний, що зайшовши у владу, вони не зганьблять наш політичний бренд. Прошу і вас підтримати цю команду.
    Довіряє своїм закарпатським партійцям і лідер "Фронту Змін” Арсеній Яценюк:
- Це люди, які через кілька місяців на парламентських виборах гідні представляти Закарпаття. Зміни необхідно починати знизу. Нам потрібно кардинально міняти всю політичну еліту країни. Я хотів би, щоб ваша область була представлена у Верховній Раді своїми депутатами – не тими, що ховаються за посади і списки, не тими, що завойовують голоси завдяки адмінресурсу, а конкретною роботою. Люди, які зараз стоять за моєю спиною, доведуть, на що здатні.
Серед закарпатських кандидатів у депутати від "Фронту Змін” – вихідці з тих округів, по яким вони балотуються - освітяни і медики, фінансисти і приватні підприємці, економісти і юристи.
- Це ті люди, які представлятимуть інтереси громади, бо сьогодні живуть її проблемами, - наголосив Арсеній Яценюк, звертаючись до хустян. - Вибори для вас – це єдиний шанс і єдина можливість поміняти владу і єдиний шлях до того, щоб оновити її. Ваше рішення, за кого голосувати. Прийміть його щодо оновлення! Щодо нової якості! Щодо вашого майбутнього!
По закінченні офіційної частини "Фронт Змін” подарував хустянам і гостям міста святковий концерт за участі популярних українських виконавців – Володимира Рибчука, Андрія Князя, Міки Ньютон. 
25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності

Роберт Бровді Голова Закарпатської обласної органіїації Політичної Партії "Фронт Змін"

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності

Мирослав Білецький та команда Хустської районної органіїації Політичної Партії "Фронт Змін"

Валерій Лунченко та команда Хустської міської органіїації Політичної Партії "Фронт Змін"

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності

Арсеній Яценюк Лідер Політичної Партії "Фронт Змін"

25 жовтня 2010 р. м.Хуст, Майдан Незалежності
Категория: Закарпаття | Просмотров: 658 | Добавил: foto-uzh | Теги: Хуст, Роберт Бровди, Арсений Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]