Главная » 2009 » Сентябрь » 22 » Закарпатські митники затримали одесита з газовим пістолетом який нелегально прямував до Європи
16:24
Закарпатські митники затримали одесита з газовим пістолетом який нелегально прямував до Європи
Прикордонники Чопського прикордонного загону відділу прикордонної служби «Тиса», затримали одесита, який намагався нелегально перетнути державний кордон з газовим пістолетом. Про це сьогодні, 22 вересня, власкорові ЗІКу повідмомив прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.
Нелегала виявили на «зеленому кордоні» неподалік від міжнародного автомобільного пункту пропуску «Тиса» (україно-угорський кордон, Ужгородський район Закарпатської області) завдяки тому, що спрацював сигналізаційний прилад.
В ході оперативно-пошукових заходів на відстані 200 метрів до лінії державного кордону було затримано громадянина України. Чоловік не мав при собі документів, з його слів – мешканець Котовського району Одеської області.
Затриманого доставлено до відділу прикордонної служби «Тиса», під час особистого огляду, виявлено газовий пістолет марки «Удар» з трьома набоями до нього.
Наразі одесит, затриманий в адміністративному порядку, перебуває в пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону для встановлення особи та з’ясування обставин правопорушення.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 560 | Добавил: foto-uzh | Теги: Митниця, пистолет | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]