Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » З Львівського університету ветеринарної медицини евакуювали 370 осіб
13:26
З Львівського університету ветеринарної медицини евакуювали 370 осіб
ЛьвівУчора, 29 вересня о 15.50 невідома особа по телефону "102" повідомила оперативного чергового Львівського міського управління ГУ МВС України у Львівській області про закладення вибухового пристрою в приміщенні навчального корпусу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій (м. Львів, вул. Пекарська, 50 , будівля чотирьохповерхова цегляна).
Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось, – повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій Львівської ОДА.
На місці події працювали основні підрозділи сил ЦО області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 62 особи та 17 одиниць техніки. Місце події огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З навчального корпусу були евакуйовані 370 чоловік. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області з метою виявлення вибухового пристрою проведено обстеження приміщень. О 17.45 пошукові роботи завершені - вибухового пристрою не виявлено.
За фактом події проводиться розслідування.

За матеріалами Гал-інфо
Категория: Україна | Просмотров: 475 | Добавил: foto-uzh | Теги: 370осіб, евакуація, університет | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]