Главная » 2009 » Ноябрь » 17 » Відбулася сесія Чопської міської ради
10:01
Відбулася сесія Чопської міської ради
гербНа засіданні 31 сесії 5 скликання Чопської міської ради, яке відбулося 10 листопада зав головування міського голови Цар Г.В., депутати розглянули 7 питань, прийнявши щодо них 14 рішень.
Додатково заслухали інформацію про роботу медичних закладів та аптек міста в період епідемічної ситуації. З даного питання інформували заступник головного лікаря Ужгородської районної лікарні №1 Б.Ю. Штефанець, головний лікар Вузлової лікарні ст.Чоп Й.І Андріканич та головний державний санітарний лікар Ужгородського району І.І. Парада.
Згідно з повідомленням першого з них – Б.Ю. Штефанця, лікарня в повному обсязі забезпечена медичним препаратом „Таміфлю”. Виділено окреме відділення для госпіталізації хворих на ГРВІ, прийом хворих здійснюється в окремому кабінеті, поліклінічне відділення працює 7 днів у тижні. Загалом, здійснено всі необхідні заходи для ефективного та оперативного обслуговування населення. Також зауважив, що спостерігається спад захворюваності.
Головний лікар Вузлової лікарні ст.Чоп Й.І. Андріканич повідомив, що порівняно з минулим роком вдвічі зросла кількість захворілих на ГРВІ та грип серед осіб, які користуються послугами вузлової лікарні. В 2008 році їхня кількість становила 15 осіб, а в 2009 р. є рівно вдвічі більшою. Поліклінічне відділення та лікарня працюють згідно з оперативними планами епідемічного сезону 2008-2009 рр. Повідомив, що на сьогоднішній десь спостерігається тенденція до спаду кількості захворювань.
Головний державний санітарний лікар Ужгородського району І.І. Парада сказав, що не найкращою є ситуація в аптеках міста, в яких здебільшого відсутні повний обсяг противірусних препаратів та індивідуальних масок. Додав, що санітарно-епідеміологічною станцією здійснюється контроль за дотриманням протиепідеміологічних дій в закладах обслуговування населення.
Як зазначила міський голова Г.В. Цар, місту запропонували гуманітарну допомогу з його польського побратима – Соколова-Малопольського. З цього приводу ведуться перемовини.
Депутати заслухали начальника Фінансового управління міськвиконкому М.М. Рябця. Він інформував про виконання бюджету міста за 9 місяців 2009 року та про внесення змін до міського бюджету на 2009 рік у зв’язку з наданням додаткової дотації з обласного бюджету.
Про внесення змін до програми соціально-економічного розвитку міста на 2009 рік повідомив начальник Управління міського господарства В.І. Касьян. Мова йшла про виділення коштів на закупівлю підсипочних матеріалів, проведення ремонтних робіт та освітлення.
Серед інших питань міського життя депутати розглянули ті, що стосуються землі, а також затвердили 3 загальноміські програми.
В різному секретар міської ради О.П. Фелдій ознайомила депутатів із проектом Великого державного Герба України, який був наданий депутатами ВРУ для обговорення.

Діана Вашко
Категория: Закарпаття | Просмотров: 645 | Добавил: foto-uzh | Теги: грип, міська рада, епідемічний, Чоп, сесія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]