Главная » 2010 » Июнь » 2 » Ужгородський “Фронт змін” підтримав марш дітей з обмеженими можливостями
10:30
Ужгородський “Фронт змін” підтримав марш дітей з обмеженими можливостями

Ужгород-Фронт Змін

Традиційна акція, присвячена міжнародному Дню захисту дітей, проводилася вже в тринадцяте. Ініціаторами своєрідного флеш-мобу, що завжди проходить під гаслом "Ми такі, як всі”, виступив медико-соціальний реабілітаційний центр "Дорога життя” та інші міські організації, що опікуються дітьми з фізичними й розумовими недугами.  Цього року їх підтримав і Ужгородський міський осередок політичної партії "Фронт змін”. Активісти організації забезпечили учасникам акції безпечну ходу, запросили для музичного супроводу оркестр й дарували всім дітям навколо незалежно від стану їх здоров’я повітряні кульки.

 За словами заступника Ужгородського міського осередку "Фронту змін” Ярослава Шафаря, це не перша акція в підтримку людей з обмеженими можливостями. Давня особиста дружба окремих "фронтовиків” з вихованцями "Дороги життя” та клубу "Кактус” з часом переросла у більш ширшу співпрацю між організаціями. А тому люди на візках – часті гості в офісі партії. Окремі навіть є розробниками проектів "Школи влади.

   Ужгород-Фронт ЗмінІнша справа - діти. Вразливі і часто замкнені, вони потребують особливої уваги і підходу. Його по можливості намагаються малюкам надавати і члени організації, і волонтери. Нерідко в будні і майже на всі свята вони готують дітям приємні сюрпризи. Звісно, не оминули увагою й 1 червня. Питання підтримувати чи ні "марш-ходотон” під гаслом "Ми такі, як всі” навіть не обговорювалося – всі просто взялися до роботи.

"Це ще одна добра традиція Ужгорода, покликана привернути увагу громадськості до проблем дітей-інвалідів, - розповів голова Ужгородського міського осередку "Фронт змін” Богдан Кинів. – Потрібно бачити очі учасників акції – вони випромінюють радість. Розумієте, для них це дуже важливо. Адже багато з цих дітей замикаються у своїх будинках і рідко виходять у світ. І марш справді дає їм можливість відчути себе частинкою суспільства, частинкою перехожих, яких вони зустрічають в дорозі”.

Ужгород-Фронт ЗмінПланувалося, що в марші-ходотоні візьме участь до 150 дітей, але через пахмурну погоду багато хто налякався застуди і прийшов тільки на заключну частину – святковий обід. Все ж, сотня дітей на візках таки подолала маршрут від пішохідного мосту до готелю "Закарпаття”. Супроводжувала процесію співробітники ДАІ, які по вулиці Швабській перекрили рух та слідкували за безпекою дітей. Святкового настрою додали мелодії маршу у виконанні 25 учасників оркестру головного управління міліції під керівництвом О. Біловича. 

Ужгород-Фронт ЗмінПерехожі підбадьорювали дітей та привітно махали їм вслід подарованими кульками. Враження від виконаної місії в учасників акції залишилися якнайприємніші. Вони по-справжньому довели, що були і залишаються такими, як усі!















Ужгород-Фронт Змін


Ужгород-Фронт Змін


Ужгород-Фронт Змін


Ужгород Фронт Змін



Категория: Ужгород | Просмотров: 705 | Добавил: foto-uzh | Теги: Роберт Бровді, Шарики, Фронт Змін, Парад, Мирослав Шафарь, Кинів, День дітей, Ужгород, Оркестр | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]