Главная » 2010 » Март » 12 » Ужгородська греко-католицька академія і владика Мілан відвідають виставу про Августина Волошина
11:40
Ужгородська греко-католицька академія і владика Мілан відвідають виставу про Августина Волошина

15 березня виповнюється 71-а річниця проголошення Карпатської України. А через два дні сповнюється 136 років з дня народження її Президента Августина Волошина.

З цієї нагоди Закарпатський обласний український музично-драматичний театр у неділю, 14 березня, о 18.00 покаже виставу про останні дні життя отця Волошина "Судний час" за п’єсою Івана Козака. За цю роботу театр отримав минулорічну обласну премію імені братів Шерегіїв.

Цікаво, що на виставу 14 березня вирішила прийти у повному складі й Ужгородська греко-католицька богословська Академія на чолі із ректором Тарасом Ловскою та Апостольским адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Міланом. Єпископ вважає, що ми повинні знати свою історію, аби  не повторяти помилок минулого.


Олександр Гаврош, Ужгород
Категория: Закарпаття | Просмотров: 610 | Добавил: foto-uzh | Теги: відвідини, греко-католики, Ужгород, семінарія, Августин Волошин | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]