Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » УЄФА затвердив систему проведення відбіркового турніру Євро-2012
10:39
УЄФА затвердив систему проведення відбіркового турніру Євро-2012
Виконком УЄФА затвердив систему проведення відбіркового турніру чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Згідно з нею, жеребкування відбудеться 7 лютого у Варшаві, а відбірковий цикл триватиме з вересня 2010 року по листопад 2011 року, повідомляє власний кореспондент УКРІНФОРМу. 

Інформується, що 51 національна збірна буде поділена на дев'ять груп: шість перших груп (А-F) матимуть по шість команд у кожній, а решта три групи (G-I) - по п'ять. Переможці усіх груп та одна найкраща за показниками національна збірна, що займе друге місце у своїй групі, потраплять у фінальну частину Євро-2012 автоматично. Решта вісім команд з других місць у своїх групах зійдуться між собою за жеребом у стикових поєдинках. 

Під час жеребкування у столиці Польщі учасники відбіркового турніру будуть розподілені в шести кошиках: у перших п'яти буде по дев'ять команд, а в шостому - шість. Їхній поділ відбудеться відповідно до рейтингу УЄФА, який остаточно визначиться за результатами відбіркового турніру до Мундіалю в ПАР 2010 року. Відомо, що у фінальному турнірі Євро-2012 без участі у попередній кваліфікації братимуть участь збірні України та Польщі як господарі футбольного Єврофоруму. 

Як повідомляв УКРІНФОРМ, фінальна частина Євро-2012 відбудеться в Україні та Польщі з 9 червня по 1 липня 2012 року. 
Категория: спорт | Просмотров: 499 | Добавил: onok | Теги: Євро-2012, УЄФА, Відбірковий турнір, спорт, Футбол, виконком | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]