Главная » 2009 » Ноябрь » 9 » У селищі Дубове через газову плиту загинула мати, батько та донька травмовані
16:42
У селищі Дубове через газову плиту загинула мати, батько та донька травмовані
пожарВчона о 16:45 на Закарпатті у селищі Дубове, на кухні в житловому будинку, через порушення правил експлуатації газової плити стався спалах газу з подальшим горінням. Унаслідок пожежі постраждали 3 людей, із них 1 дитина. Від отриманих опіків 29-річна господиня загинула, ще двоє: 34-річний власник помешкання та 5-річна донька з опіковими травмами госпіталізовані до лікувального закладу.
Як повідомили "PRESS-КАРПАТ" у Центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області, на час прибуття вогнеборців ППЧ-21 селища Дубове, з будинку, де мешкає родина‚ на зовні виривалися клубки диму. За словами власника, який зміг вибратися з будинку, всередині залишилися його дружина та донька. Не гаючи часу, старший інспектор Тячівського райуправління ГУ МНС Олександр Коновалов, начальник варти Михайло Григоряк та пожежний Микола Бердар зайшли у приміщення. Всередині кухні‚ вщент заповненої ядучим димом‚ рятувальники знайшли п’ятирічну Христинку. Дитину швидко евакуювали, надали їй долікарську допомогу та передали медикам "швидкої". Повернувшись назад в осередок події‚ у ванній кімнаті вогнеборці виявили непритомну 29-річну Олесю. Попри всі намагання медиків, жінку врятувати не вдалося. Батька з донькою шпиталізовано в Тячівську Центральну районну лікарню, де в потерпілих медики діагностували термічні опіки ІІ-ІІІ А ст. обличчя, рук та органів дихання.

Пожежу ліквідували, однак вогонь встиг завдати шкоди в розмірі 5 тисяч гривень, знищивши двері, вікно та пошкодивши стіни, стелю та домашнє майно.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 602 | Добавил: foto-uzh | Теги: плита, газ, Смерть, жертви, Дубове | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]