Главная » 2010 » Май » 11 » У Хустській районній організації політичної партії «Фронт Змін» презентували «Уряд-2012»
12:06
У Хустській районній організації політичної партії «Фронт Змін» презентували «Уряд-2012»

Відтепер  за кожен з 12 напрямків діяльності центрального "Уряду Змін” відповідатиме  місцевий координатор з числа  районних партійців. До вироблення нової  державної політики на місцевому рівні залучатимуться громадські активісти, представники територіальних громад. Всі небайдужі громадяни, експерти, політики отримають можливість впливати на політичний процес свого району, так держави .

 Мирослав БілецькийЯк наголосив голова Хустської  політичної організації "Фронт змін”, координатор обласного напрямку "Підприємницька ініціатива” Мирослав Білецький, в "Уряді-2012” знайдеться місце кожному, хто має свіжі ідеї і конкретні пропозиції. "Я знаю, що таке займатися малим і середнім бізнесом в Україні. Мені зрозумілі проблеми підприємців, котрі щодня стикаються з недосконалістю законодавства, складними процедурами прийняття на роботу працівників, нестабільністю національної валюти, неможливістю кредитування малого та середнього бізнесу через високі банківські відсотки, відсутністю мотивації для інвесторів, політичною та економічною нестабільністю. Саме тому наша команда робить виклик несправедливості. Ми зробимо все від нас залежне, щоб Україна стала країною толерантності й рівних можливостей”, - запевнив доповідач.

На презентації  Уряду Змін один за одним виступали  координатори всіх напрямів діяльності опозиційного органу. Йшлося про необхідність зміни та стабілізації законодавчої бази для залучення інвестицій, бюджетне фінансування медичної допомоги, захист від вуличної злочинності і рівних прав усіх перед Законом, право на безпечне та зручне життя у населених пунктах, рівні можливості громадян в отриманні якісної освіти, активну соціальну політику, створення ринку землі, розширення обсягу виконавчих функцій та відповідальності органів місцевого самоврядування, ін. 

"Знизу краще видно, чим живе селянин і з якими проблемами стикається. Сьогодні на селі майже  не залишилося сільського виробництва. Майже припинено кредитування аграрних виробництв, немає розуміння, на які земельні ділянки є державні акти, а на які ні, щоб в результаті власники паїв могли вільно ними розпоряджатися. Саме тому ми тут і активно включаємося в суспільний процес”, - наголосив лідер територіального напрямку «Заможне село» Василь Якубець

На зустрічі було запропоновано проводити виїзні засідання Уряду, спілкуватися з  громадянами, вивчати проблеми та шукати шляхи їх вирішення.

"Ми будуємо  державу, яка захищає інтереси різних соціальних груп, регіонів і територіальних громад. Державу, яка буде посередником між цими інтересами і водночас виражатиме інтереси всього суспільства загалом. Тільки така держава має шанс стати справді сильною, матиме повагу своїх громадян та європейської спільноти”, - зауважив голова Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 617 | Добавил: foto-uzh | Теги: напрямки, Роберт Бровді, Мирослав Білецький, Фронт Змін, експерти, Хуст, Уряд Змін | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]