Главная » 2009 » Сентябрь » 19 » У бабці знайшли «шмайсер» та наркотики на кілька мільйонів
10:37
У бабці знайшли «шмайсер» та наркотики на кілька мільйонів
У Самбірському районі, на обійсті 61-річної селянки, співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВСУ у Львівській області знайшли велику партію коноплі та макової соломки. Зберігала літня селянка й вогнепальну зброю.

Наркотичне зілля, розповіли “ВЗ” у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області, бабця вирощувала на присадибній ділянці. Сушила його на власному подвір’ї, зберігала перед продажем на горищі.

Вилучений правоохоронцями “врожай” становив 11 мішків сушеної макової соломки, 26 мішків сушеної коноплі та 5 мішків ще не обробленої коноплі. На горищі знайшли також п’ять двохсотлітрових бочок подрібненої, готової для продажу марихуани. На “чорному ринку” за цей товар можна було виторгувати понад 4 мільйони 600 тисяч гривень.

Під час огляду будинку жінки правоохоронці знайшли ще й пістолет “шмайсер” та обріз незареєстрованої мисливської рушниці. Того ж дня вони затримали й сина старої, який, з її слів, вирощував наркотичне зілля на її ділянці.

Омар УЗАРАШВІЛІ, "ВЗ"



Категория: кримінал | Просмотров: 563 | Добавил: onok | Теги: наркотики, Самбірський район, Селянка, Шмайсер, Львівщина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]