Главная » 2009 » Сентябрь » 21 » Троє чоловіків на Закарпатті побили до смерті приятельку
16:13
Троє чоловіків на Закарпатті побили до смерті приятельку
На Закарпатті у селі Поляна Свалявського району вранці біля магазину люди виявили оголене тіло молодої жінки. Потерпілою виявилася 32-річна місцева жителька. Виявлені на тілі потерпілої численні ушкодження голови, грудної клітки, шиї свідчили: жінка померла не своєю смертю. Про це PRESS-КАРПАТ повідомили у ВЗГ ГУМУС України у Закарпатській області.

Наразі правоохоронців встановили підозрюваних у скоєнні злочину. Серед них - 28-річний Іван, 20-річний Віталій та 19-річний Василь. Найстарший з трійці вже притягувався до кримінальної відповідальності, має за плечима судимість.

Побачивши біля магазину знайому, як завжди напідпитку, чоловіки запросили її приєднатися до гостини. Жінку пригостили спиртним, а згодом за пригощання почали вимагати сексуальної віддяки. Жінка погодилася, але від пропозиції орального сексу відмовилася категорично. Через відмову чоловіки почали бити приятельку. Вони нещадно лупцювали свою недавню сексуальну партнерку, тягали її по траві за волосся тощо. Екзекуція тривала близько години.

“Відвівши душу”, нелюди розійшлися по домівках, залишивши потерпілу помирати. Як пізніше з’ясує судмедекспертиза, вона померла внаслідок закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку та ушкодження легенів.

Усіх трьох підозрюваних у завданні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини, затримали, за цим фактом порушили кримінальну справу. Окрім затриманої трійці, в п’яній компанії того вечора перебувало ще двоє молодиків. Останні наразі проходять у справі як свідки.
Категория: кримінал | Просмотров: 581 | Добавил: foto-uzh | Теги: Подружка, кримінал, побиття | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]