Главная » 2009 » Сентябрь » 20 » Томенко: кілька родин "орендували" Закарпаття
18:51
Томенко: кілька родин "орендували" Закарпаття
Заступник голови Верховної ради Микола Томенко запевняє, що на Закарпатті після президентських виборів буде припинено використання всіх ресурсів цього регіону кількома родинами. Про це він заявив в Ужгороді під час турне “З Україною в серці”.

“По завершенні президентських виборів в наступному році буде зроблено все, аби припинити “оренду” Закарпаття кількома сім’ями”, - сказав він.

За словами Томенка, мешканці Закарпаття матимуть змогу сформувати нову місцеву владу і реалізувати себе виходячи з фахових здібностей, а не з приналежності до “цих кількох сімей, що взяти в оренду політичне та економічне життя регіону”.

Коментуючи перебіг туру “З Україною в серці”, що зараз проходить в Закарпатті та Одеській областях, Томенко зауважив, що він у першу чергу спрямований на підтримку української культури, а не на підтримку БЮТ чи прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

“Поки інші впливові політичні сили роблять інвестиції в культуру інших країн, наша команда опікується власними культурними цінностями”, - зауважив віце-спікер.
Джерело: tsn.ua

Категория: політика | Просмотров: 479 | Добавил: onok | Теги: заяви, Закарпаття, Ужгород, Микола Томенко, родини, оренда | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]