Главная » 2009 » Сентябрь » 10 » Спецоперація по-галицьки або у бабки вилучили 2 кілограма маковиння
14:14
Спецоперація по-галицьки або у бабки вилучили 2 кілограма маковиння
Міліція ніяким чином не забороняє будь-якій бабусі випікати булочки з маком. Однак і не дозволить, щоби макові рослини ставали предметом протиправних дій. У даному разі йдеться про припинення по суті злочинних намірів 56-річної мешканки одного з сіл у Галицькому районі Івано-Франківщини. Правоохоронцям стало достеменно відомо про те, що літня жінка пов’язує певні надії з маковими головками після збору урожаю. Замість того, щоб спалити чи іншим шляхом знищити їх, вони заощадливо висушила і подрібнила рослинні відходи з метою знайти на них «потрібного» покупця. 

З цієї затії у неї нічого не вийшло, оскільки міліціонери райвідділу спрацювали наввипередки. Отримавши дозвіл суду на проведення обшуку в помешканні громадянки, оперативники виявили і, як мовиться, зняли з торгів майже 2 кілограми подрібленого маковиння. Вирішується питання про притягнення цієї господині до кримінальної відповідальності.
Категория: кримінал | Просмотров: 563 | Добавил: onok | Теги: кримінал, маковиння, галичина, Спецоперація, вилучення | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]