Главная » 2010 » Март » 12 » Сергія Василенка виключено з партії «Фронт Змін» - заява Андрія Іванчука
10:30
Сергія Василенка виключено з партії «Фронт Змін» - заява Андрія Іванчука
Рада партії «Фронт Змін» вирішила виключити зі своїх лав Сергія Василенка за дії, несумісні зі статутом партії. Про це заявив голова Ради партії Андрій Іванчук.«Сьогодні на пленарному засіданні парламенту депутат Сергій Василенко всупереч рішенню Ради партії проголосував за постанову Верховної Ради, якою призначено новий склад Кабінету Міністрів», - зазначив він. При цьому голова Ради партії нагадав, що два дні тому, 9 березня, лідер «Фронту Змін», народний депутат України Арсеній Яценюк публічно заявив, що не підтримує і не визнає новоствореної коаліції у парламенті та формуватиме опозицію.

«Лідер нашої партії публічно заявив, що створення такого роду коаліції у Верховній Раді суперечить Конституції, а також статутним нормам та програмним цілям і завданням нашої політичної сили», - сказав Андрій Іванчук.

Того ж дня, за його словами, Рада партії вирішила перейти в опозицію і не підтримувати створення нелегітимної парламентської коаліції, зокрема і щодо формування нею уряду.

«Отже, дії  вже колишнього члена партії Василенка суперечать рішенню Ради партії, грубо порушують норми статуту партії та завдають шкоду її авторитету в суспільстві», - підсумував Андрій Іванчук, додавши, що виключення Сергія Василенка члени Ради партії підтримали одностайно.
Категория: політика | Просмотров: 584 | Добавил: foto-uzh | Теги: Украина, Политика, Андрій іванчук, Фронт перемен | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]