Главная » 2009 » Сентябрь » 11 » Підприємець із Хуста, змовившись з працівниками банку, оформила кредитів на 102 тис. грн
13:28
Підприємець із Хуста, змовившись з працівниками банку, оформила кредитів на 102 тис. грн
Слідчий відділ податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушив кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 209 ч. 1, ст. 190 ч. 3 та ст. 366 ч. 1 КК України, ст. 190 ч. 3 та ст. 364 ч. 2 КК України щодо директорки товариства (юридична адреса – м. Хуст, сфера діяльності – оптова торгівля) та посадових осіб Хустського відділення філії одного з банків. Про це сьогодні, 11 вересня, власкорові ЗІКу повідомили в УПМ ДПА у Закарпатській області. 

Директор товариства, громадянка С., склала завідомо неправдиві довідки про доходи 10 громадян та подала їх разом з документами, оформленими від імені цих громадян, у Хустське відділення філії одного з банків для оформлення кредитів. За участі та за сприяння працівників банку, вона без відома позичальників оформила кредитні договори на загальну суму 102 тисячі гривень. 


Службові особи банку прийняли від громадянки С. завідомо неправдиві документи для оформлення кредитів від імені 10 громадян і без присутності та відома позичальників сформували кредитні справи для подальшого перерахування коштів банку на кредитні рахунки клієнтів.

Згодом на підставі ордерів розпоряджень, підписаних керуючим відділенням банку та спеціалістом з роздрібного кредитування, 102 тис. грн було перераховано на кредитні рахунки, відкриті громадянкою С. за підробленими документами, і без присутності та відома позичальників за вказівкою керуючого відділенням видано через касу громадянці С. 

Таким чином банку завдано матеріальної шкоди у розмірі 139 тис. 993,52 грн (у т.ч. 102 тис. грн – кредитні кошти, 37 тис. 993,52 грн – недоотримані банком відсотки за користування кредитними коштами).

ЗІК

Категория: Закарпаття | Просмотров: 605 | Добавил: onok | Теги: зловживання, підприємець, кредити, Хуст, Банк, кримінал, податкова міліція | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]