Главная » 2009 » Сентябрь » 20 » Одружуєтеся? Посадіть два дерева
14:58
Одружуєтеся? Посадіть два дерева
Слідом за Одесою з цінною ініціативою виступила сумська мерія. Кожній парі молодят, що реєструватимуть шлюб у РАЦСі, вручатимуть двійко саджанців фруктових чи декоративних дерев, які вони висадять на Алеї молодят або у новозакладеному літньому чи зимовому саду.

Як повідомив міський голова Геннадій Мінаєв, нововведення вирішить кілька питань. По-перше, Суми, як й інші міста, особливо потребують озеленення та екологічного оздоровлення. По-друге, молодята залишатимуть благородні автографи на території міста, в якому житимуть і їхні діти. А ще таким чином можна буде втілити на практиці мрію про створення міського зимового саду, про який давно йдеться, однак до нього не доходять руки. За словами Геннадія Михайловича, вже досягнуто попередньої домовленості з лісівниками Краснопільського району, які згоджуються постачати місту саджанці за помірними цінами. Міський голова порахував, що за рік у місті реєструється не менше 1600 шлюбів. Помноживши на два, одержуємо розкішний сад, який радуватиме сумчан та гостей міста, повідомляє наш власкор Олександр ВЕРТІЛЬ.
УРЯДОВИЙ КУР’ЄР

Категория: соціо | Просмотров: 594 | Добавил: onok | Теги: одруження, дерева, суми, мерія, посадка, нововведення | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]