Главная » 2009 » Сентябрь » 19 » Найкращий двірник Львова отримала сертифікат на подорож Європою
10:31
Найкращий двірник Львова отримала сертифікат на подорож Європою
Найкращий двірник Львова Марія Стахурська (ЛКП «Каменяр-центр») нарешті отримала сертифікат на подорож Європою.  Жінка поїде у Будапешт та Відень. Мандрівка триватиме тиждень. Подарунок під час сесії міської ради їй вручив міський голова Андрій Садовий. Кореспондент “ВЗ” зателефонувала пані Марії на мобільний. Слухавку взяла донька Катя: “Мама на роботі, телефон залишила вдома”, - сказала вона.

“Ми поки що не знаємо, коли виїзд, нам повідомлять, - розповідає Катерина кореспондентові “ВЗ”. – Сертифікат дійсний до грудня”.

Катя розповіла, що для її мами – це перша подорож за кордон, досі за сумлінну працю нагороджували хіба дипломами. Нагадаємо, результати конкурсу оголосили ще в травні. Після того більш ніж три місяці про подорож не було чутно. Марія Стахурська вже навіть встигла відпустку відбути: була вдома, їздила у село. Для подорожі візьме відпустку, що залишилася за минулий рік.

Жінка працює у комунальній сфері з 1984 року. Зараз вона прибирає вулиці Озаркевича та Ярослава Мудрого. “Люди жахливо смітять, - скаржиться Катя. – Тільки мама прибере увечері, зранку знову насмічено”. 


Ольга ЧИТАЙЛО, "Високий Замок"

Категория: регіони | Просмотров: 716 | Добавил: onok | Теги: двірник, виграш, Львів, Європа, Марія Стахурська, подорож | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]