Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » Нагороди подешевшали
10:52
Нагороди подешевшали
Президент Віктор Ющенко звернувся до генпрокурора Олександра Медведька з проханням у 20-денний строк перевірити інформацію про корупційні прояви в секретаріаті президента при присвоєнні державних нагород. Про це заявила на брифінгу прес-секретар глави держави Ірина Ваннікова.

Як повідомляє головне управління інформаційної політики секретаріату президента, за потреби В.Ющенко вимагає вжити відповідних заходів реагування. «Президент тримає під особливим контролем розслідування резонансних кримінальних справ. Правоохоронні органи України повинні більш активно взаємодіяти між собою в розслідуванні, а не займатися проголошенням політичних заяв», — сказала І.Ваннікова.

За її словами, президент також стурбований відсутністю прогресу в розслідуванні справи про вбивство жителя Кіровоградської області, до якого може бути причетний колишній народний депутат від Блоку Юлії Тимошенко Віктор Лозинський.

Нагадаємо, недавно народний депутат із фракції БЮТ Андрій Сенченко звинуватив секретаріат президента в роздачі держнагород за гроші. «На будь-яку нагороду, у тому числі найвищу — звання Героя України, існує своя такса. Всі це знають, але вголос не говорять, розуміючи, що довести факт дуже важко, якщо взагалі можливо», — зокрема заявив він. При цьому член БЮТ підкреслив: криза і вибори (після яких більшість чиновників СП, швидше за все, залишать свій пост) позначилися на «розцінках» — вони стали нижчими.
Категория: Україна | Просмотров: 506 | Добавил: onok | Теги: Президент України, корупція, здешевлення, державні нагороди | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]