Главная » 2010 » Апрель » 28 » На Закарпатті у м. Чоп активно запрацював осередок “Фронту змін”
12:32
На Закарпатті у м. Чоп активно запрацював осередок “Фронту змін”
Чоп Фронт ЗмінЗакарпатська обласна організація політичної партії "Фронт змін” продовжує розбудовуватися. Днями у м. Чоп пройшли збори активістів місцевої організації, на яких було підведено перші підсумки роботи.Звіт представляв представлено голова осередку    чопських "фронтовиків”  бізнесмен, директор одного з місцевих ТОВ Валерій Самардак.
    У чопський політикум "Фронт змін” прийшов не з порожніми руками. Керівництво осередку представило програму дій, згідно з якою партійці долучатимуться до вирішення наболілих проблем міста. Серед найголовніших – екологія і довкілля, комунальна сфера, освіта, медицина, культура і т.д.
    На сьогодні у Чопі проживає близько 7,5 тисяч людей. Місто унікальне тим, що є найбільшим у Західній Україні залізничним вузлом, до якого сходяться гілки залізничного полотна держави та сусідньої Європи. Колись Чоп навіть називали західними воротами Радянського Союзу. Однак сьогодні у зв’язку зі зниженням вантажопотоків через станцію, катастрофічно впали поступлення до місцевого бюджету, основним наповнювачем якого була залізниця. В результаті – майже припинилися виділятись кошти на соціальні потреби та інфраструктуру міста. Тож працювати є над чим.
 "В нашій особі Чопська міська рада і адміністрація отримала як прискіпливих контролерів усіх рішень та бюджетних витрат, так і доброзичливих порадників. Адже серед активістів партії – спеціалісти з досвідом роботи, знанням справ у різних сферах народного господарства, а головне – люди з прагненням і баченням якісних змін. До того ж ми вивчатимемо стан справ, займатимемося дослідженнями громадської думки, щоб прийшовши у владу, відразу почати конкретну роботу на благо городян”, - відзначив керівник новоствореного осередку Валерій Самардак. Ми оцінили той потужний інструмент покращення всіх сфер життя мешканців Чопу, що його надає «Школа Влади». Адже заявити про проблему можуть всі, а от проектний підхід щодо її вирішення і є реальним механізмом та конструктивною допомогою владним структурам для прийняття вірних рішень.
Підтримує сказане і голова Закарпатської обласної організації політичної партії "Фронт змін” Роберт Бровді: "Фронт змін” широким фронтом заходить у владу. Але ми хочемо змінити стереотип, що у владу можна потрапити тільки з влади. В Україні і Закарпатті зокрема з’явилося нове політичне покоління, і воно повинно отримати свій шанс. "Фронт змін” цей шанс обов’язково дасть кожному, хто хоче дбати про свою державу, регіон, місто”.
На зібранні виступив заступник керівника обласного відділення "Школи влади” Тарас Гайдук. Він розповів присутнім про структуру й принципи розбудови партії, концептуальні засади діяльності Уряду змін та роботу "Школи влади”.
У кінці зустрічі відбулося урочисте вручення квитків членам ГО і подяки активістам "Фронту змін”.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 569 | Добавил: foto-uzh | Теги: “Школи влади”, Роберт Бровді, Тарас Гайдук, “Фронт змін” Роберт Бровді, Чоп, Валерій Самардак, осередок | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]