Главная » 2009 » Сентябрь » 16 » На Майдані Незалежності сьогодні відбудеться акція пам'яті Георгія Гонгадзе
14:45
На Майдані Незалежності сьогодні відбудеться акція пам'яті Георгія Гонгадзе
На Майдані Незалежності сьогодні, на дев'яту річницю зникнення Георгія Гонгадзе, відбудеться акція пам'яті загиблих журналістів, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на сайт Майдан. 

Акція, що розпочнеться о 19.00, проводитиметься вже вчетверте. Починаючи з 2005-го, її щорічно організовують звичайні громадяни, які особисто були знайомі з Георгієм Гонгадзе, і ті, кому дорогі ідеали свободи слова, незалежної журналістики, прав громадян. Це люди, які вимагають справедливості, правосуддя та недопущення репресій чи вчинення перешкод щодо журналістської діяльності і тиску на свободу слова з боку влади. 

На акції, за традицією, будуть заборонені партійна та організаційна символіка і гасла на підтримку тієї чи іншої політичної сили або особи. 

Як і торік, акція проходитиме біля Головпоштамту, на ній згадуватимуть прізвища всіх загиблих українських журналістів, а о 20.00 пам'ять про них вшанують дев'ятьма хвилинами мовчання (за кількістю років, які пройшли з дня зникнення Георгія Гонгадзе). 

УКРІНФОРМ

Категория: Україна | Просмотров: 536 | Добавил: onok | Теги: річниця, акція памяті, загиблі журналісти, Київ, Майдан незалежності, Георгій Гонгадзе | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]