Главная » 2009 » Ноябрь » 2 » На Львівщині та Закарпатті за вихідні затримали 15 нелегалів
13:48
На Львівщині та Закарпатті за вихідні затримали 15 нелегалів
На вихідних на ділянці відповідальності Західного регіонального управління було затримано 15 осіб за спробу незаконного перетину кордону. Більшість із них – іноземні студенти українських ВНЗ та біженці з Палестини, Іраку, Алжиру та Афганістану.

Як повідомили PRESS-КАРПАТ у прес-службі Західного регіонального управління ДПС України, у суботу на ділянці відділу прикордонної служби „Шегині” прикордонники затримали трьох порушників. Двоє з них є громадянами Палестини, інший – громадянин Іраку. Затримані іноземці є студентами вищих навчальних закладів з Центральної України. Ще трьох іноземних студентів затримали у неділю прикордонники відділу прикордонної служби „Рава-Руська” за спроби незаконного перетину кордону. Порушники, згідно з документами, які були при них, є громадянами Алжиру та студентами харківських університетів. Наразі всі затримані очікують на рішення суду за скоєння адміністративного правопорушення.

Окрім того, у суботу у Закарпатській області було затримано ще трьох порушників-іноземців. Прикордонний патруль виявив їх за 500 метрів від лінії кордону на ділянці прикордонного поста „Велика Бігань”. У ході фільтраційно-перевірочних заходів з’ясувалося, що іноземці є громадянами Афганістану та мають при собі довідки про звернення до суду про надання статусу біженця.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 520 | Добавил: foto-uzh | Теги: 15 біженців, Львів, Закарпаття, нелегали | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]