Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Мілтон Мбеле одружився із чотирма жінками
11:02
Мілтон Мбеле одружився із чотирма жінками

Африканський чиновник 44-річний Мілтон Мбеле одружився одразу з чотирма жінками. Весілля справляли в його рідному селищі у провінції Натал Південно-Африканської Республіки. На всіх наречених були білі весільні сукні. Кожна отримала букет квітів, мала обручку. Мбеле вбрався у білий фрак із чорною сорочкою. Молодят возили на білому лімузині. На весілля прийшли подивитися сотні людей — церемонії на європейський зразок тут рідкість.

12 років Мбеле був одружений із Тобіле Вілаказі. На весілля із 24-річними Занеле Ланга, Хепінес Мдлоло та 23-річною Смангеле Целе вирішив узяти й першу дружину — аби вона не образилася. Та вдруге одягла весільне вбрання. В африканця 12 дітей від інших жінок, їхніх імен він не називає. Каже, всі законні дружини мешкатимуть у різних будинках.

Місцеві закони дозволяють чоловікам мати кілька дружин. У президента країни, 67-річного Джейкоба Зуми, їх три. Від них він має 18 дітей.

Зазвичай шлюби укладають у різні дні. Мбеле каже, що розписався з усіма одразу, аби заощадити — не хоче витрачатися на чотири бенкети.
 
Категория: світ | Просмотров: 628 | Добавил: onok | Теги: одруження, чиновник, африка, чотири жінки | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]