Главная » 2010 » Март » 26 » Кільчицька піде працювати до Шустера?
10:18
Кільчицька піде працювати до Шустера?
Колишній перший заступник голови КМДА Ірена Кільчицька не ображається на мера Леоніда Черновецького за звільнення і вже будує плани на майбутнє.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Сегодня".

"Ніхто з нас один одного як людину не зраджував. Це ніякого стосунку не має в держструктурі. Якби мова йшла, наприклад, про "Правекс", то питання було б іншим. Але Леонід Михайлович теж на держслужбі. І я не дівчина на побаченні, що повинна ображатися. Було прийнято таке рішення. Безумовно, я не була в захваті, але я вмію приймати удари і сама написала заяву "за згодою сторін", - сказала Кільчицька. .

Вона також розповіла, що про її звільнення сказав особисто мер за день до офіційного оголошення, але те, що сталося її не лякає, оскільки вона це передбачала.

"У мене дуже сильно розвита інтуїція. Сказала, що не виключаю, що після формування Кабміну буде вибудовуватися вертикаль влади і будуть звільнення, і я зі своїми здібностями і працездатністю їх не боюся. Неприємно, але не трагедія. На пенсію я не збираюся. І найближчим часом усі про це довідаються", - сказала екс-заступник мера.

Кільчицька додала, що вже отримала пропозиції щодо подальшої діяльності, зокрема, від Савіка Шустера: "Шустер мене запросив бути співведучою на декількох передачах на добровільних началах. Сподіваюся, якщо мене не будуть слухати, те хоча б будуть дивитися".

За її словами, серед заступників Черновецького були люди і з команди мера, й інші, тому посунутися треба було і тим, і іншим.

Також додала, що нітрохи не ображається, що її проміняли на Аллу Шлапак, оскільки має з нею хороші стосунки: "Ми з нею (Шлапаак) розмовляли по телефонe сьогодні, учора разів п'ять. Завтра в нас зустріч. Я їй передам справи. Образливіше було б, якби мене поміняли на Моніку Беллуччі".

Кільчицька також спростувала чутки проте, що нібито має меблевий бізнес та збирається з  800 бойовиками захопити Володимирський ринок та повідомила, що забере свої меблі з кабінету у мерії.

"Це мої особисті меблі, і дарувати їх не буду. У мене з ними вдало складалася кар'єра і в банку, і в мерії", - сказала Кільчицька.

На запитання, коли ж, нарешті, відбудеться її весілля, пожартувала: "Ще кілька таких подій, як учорашнє звільнення, - і весілля взагалі може не відбутися".

Не переживають через звільнення й інші екс-заступники міського голоси.

"У мене немає проблем. Працюю, як і раніше, сиджу в тому ж кабінеті, їжджу на тій же машині", - сказав виданню колишній заступник мера, а нині начальник Головного  управління житлового забезпечення Михайло Голица.

"Працевлаштувалися" й інші заступники: Ігор Шовкун став начальником Головного управління торгівлі, Віктор Падалка очолив фінансове управління, а Олександр Луцький став радником мера.
Категория: Україна | Просмотров: 492 | Добавил: foto-uzh | Теги: Україна, Кільчицька, Київрада | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]