Главная » 2009 » Сентябрь » 30 » Катерина Бондаренко перемагає четверту ракетку світу
14:08
Катерина Бондаренко перемагає четверту ракетку світу

Катерина Бондаренко знову доводить, що її успішний виступ на Відкритому чемпіонаті США не був випадковістю. Наша співвітчизниця пробилася до третього кола тенісного турніру серії Прем’єр, який триває в Японії. У другому раунді Катя в трьох сетах завдала поразки четвертій ракетці світу, росіянці Єлєні Дємєнтьєвій з рахунком 6:2, 6:7 та 6:1. За вихід у чвертьфінал українка позмагається із китаянкою На Лі.

Дуже близькою до фіаско була і восьмий номер світового рейтингу, сербка Єлєна Янковіч. Вона в другому раунді зустрілася із серйозною супротивницею в особі Сабін Лісіцкі, однак зуміла перемогти. Суперниці обмінялися виграними партіями, тож доля матчу мала визначитися у вирішальному сеті.

Саме тут дався взнаки клас і досвід Янковіч, яка таки дотиснула візаві. Підсумковий рахунок 6:3, 4:6 та 6:2, і наступною суперницею сербки буде росіянка Єлєна Вєсніна. Не подолала рубіж другого кола четверта сіяна, данійка Каролін Возняцкі.

Зазнала поразки і ціла плеяда росіянок: Віра Звонарьова, Віра Душевіна та Надія Пєтрова. Вдало провели свої матчі білоруска Вікторія Азарєнка, росіянка Марія Шарапова та француженка Маріон Бартолі.
 
Категория: спорт | Просмотров: 620 | Добавил: onok | Теги: Перемоги, теніс, спорт, Катерина Бондаренко, турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]