Главная » 2009 » Ноябрь » 16 » Із пообіцяних Тимошенко коштів для лікарів на Закарпаття надійшла заледве половина
17:35
Із пообіцяних Тимошенко коштів для лікарів на Закарпаття надійшла заледве половина
лікарняСьогодні, 16 листопада, відбулося чергове засідання оперативного штабу щодо збору та аналізу інформації з питань профілактики та боротьби з поширення пандемічного грипу та інших гострих респіраторних вірусних захворювань.
Про це "PRESS-КАРПАТ" повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
Головуючий – керівник штабу, заступник голови облдержадміністрації Володимир Гоблик, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Михайло Попович, інші звернули увагу на ряд "вузьких" місць у боротьбі з недугою, висловили окремі зауваження та рекомендації. Зокрема, управлінню охорони здоров’я слід чітко та оперативно використовувати кошти, які уже виділив на ці цілі Кабінет Міністрів України. Це ж стосується і оплати понаднормової роботи лікарів. Адже із заявлених 4,2 млн. грн. поки що надійшло менше половини.  Головне фінансове управління має відстежувати картину виділення грошей із місцевих бюджетів. Слід налагодити тісну співпрацю між головним управлінням економіки облдержадміністрації та управлінням охорони здоров’я щодо пошиття на наших підприємствах масок, їх оплати тощо.
На засіданні йшлося також про необхідність суворого дотримання карантинного режиму, бо, скажімо, у Виноградові на залізничній станції виник стихійний ринок. Тут   же головуючим було дано конкретні доручення відповідним службам. Члени штабу обговорили і питання , які виникнуть у разі закінчення карантину.
Категория: Закарпаття | Просмотров: 523 | Добавил: foto-uzh | Теги: Тимошенко, грип, Карантин, вірусний | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]