Главная » 2010 » Июнь » 7 » Іршавський “Фронт змін” взяв шефство над вихованцями дитсадка
13:03
Іршавський “Фронт змін” взяв шефство над вихованцями дитсадка
Іршава Фронт Змін

У Закарпатській області триває реалізація внутріпартійного проекту УРЯД ЗМІН. Міські та районні організації ведуть постійний діалог з експертами та громадськістю, наповнюючи проект змістовними пропозиціями і конкретними діями. Так, Іршавська районна експертна рада УЯДУ ЗМІН за напрямком «Молоді українці» визначилася з шефською допомогою дитячим садкам.

              Ідея взяти шефство саме над ДНЗ "Сонечко” виникла неспроста. Це один з кращих дошкільних навчальних закладів Іршавщини. Завдяки старанням і організаційним здібностям його завідувачки Світлани Глеби, садочок досяг значних успіхів в освітянській та педагогічній сферах. Садок – неодноразовий переможець багатьох освітянських конкурсів, володар різноманітних відзнак. А от з матеріально-технічною базою традиційні негаразди: недофінансування, застаріла комунальна система, перебої з теплопостачанням.

              Іршавський районний осередок "Фронту змін” прийняв рішення взяти на себе вирішення частини проблем садка. Вже відбулася зустріч з батьківським комітетом, на якому обговорено найбільш нагальні питання закладу, які потребують спонсорської допомоги. Крім цього, йдеться і про сприяння "фронтовиків” в організації екскурсій та подорожей малюків, участі в районних і обласних дитячих мистецьких конкурсах.  

"Усі ми родом з дитинства, - каже голова Іршавського районного осередку ГО "Фронт змін” Віктор Віраг, - тому можемо і мусимо пройнятися життям нинішніх малюків, зробивши його безтурботним і веселим. Це обов’язок кожного дорослого громадянина”.

Приймала гостей молодша група "Сонечка” на чолі з вихователькою Лесею Гелетей та завідувачкою садочку Світланою Глебою. Прийшли "фронтовики” не з порожніми руками – для хлопців привезли великі машинки, дівчаткам вручили ляльки. Решту іграшок поділили порівну між усіма. І якщо в перші хвилини малеча сторожко приглядалася до незнайомих відвідувачів, то після подарунків комунікаційний бар’єр було подолано. Малюки наперебій розповідали поважним дядькам останні новини садочкового життя, зручно вмостившись на їхніх колінах. А трохи пізніше і взагалі змусили гостей водити хороводи і бавитися в ігри. Задоволення від такого спілкування отримали обидві сторони.

Категория: Закарпаття | Просмотров: 628 | Добавил: foto-uzh | Теги: арсеній яценюк, Роберт Бровді, Фронт Змін, дитсадок, сонечко, Іршава | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]