Главная » 2009 » Сентябрь » 28 » Годинник Лукашенка коштує сім його зарплат
13:14
Годинник Лукашенка коштує сім його зарплат

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, 55 років, носить швейцарський годинник марки ”Патек Філіпп” вартістю $17 тис. (136 тис. грн). Це — сім його місячних зарплат. За даними британської консалтингової компанії ”Хей Ґруп”, білоруський лідер щомісяця отримує $2300. Журналісти сфотографували Лукашенка під час його візиту до Литви 16 вересня. Фото розмістили в Інтернеті. За кілька днів користувачі мережі встановили марку годинника та його вартість.

Годинники цієї фірми носять мер Москви Юрій Лужков та російський прем’єр-міністр Володимир Путін. На руці останнього журналісти помічали принаймні дві моделі: одна з корпусом із білого золота вартістю $60 тис, а друга — ”Патек Філіпп Калатрава” за $18 тис.

Президент США Барак Обама має китайського годинника за $200. На початку передвиборної кампанії в нього був швейцарський за $1500, але йому порадили носити демократичнішу модель.

Білл Клінтон, коли був президентом США, під час офіційних заходів також одягав годинник ”Таймекс Тріатлон” вартістю близько $50.
Марина ГРУДІЙ, Газета по-українськи

Категория: світ | Просмотров: 695 | Добавил: onok | Теги: Олександр Лукашенко, годинник, вартість, Білорусь | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]