Главная » 2010 » Март » 8 » “Фронт змін” в Ужгороді привітав жінок, що працюють 8 Березня
16:27
“Фронт змін” в Ужгороді привітав жінок, що працюють 8 Березня
Фронт Змін - 8 березняЗакарпатські "фронтовики” вирішили додати святкового настрою жінкам, котрим 8 березня випало працювати на роботі. У рамках всеукраїнської акції «Кожна жінка – квітка» з самого ранку групи активістів організації у різних куточках міста і області вітали представниць прекрасної половини людства зі святом Весни. Спочатку ошелешеними виявилися офіціантки у кав”ярнях і кафе, котрі замість звичного ранкового замовлення кави чи чаю, отримали від активістів "Фронту змін” букет тюльпанів, листівку і ніжні слова привітання. У цей же час у зоні галантної чоловічої уваги опинилися продавщиці в магазинах, аптеках, відділеннях мобільного зв”язку і навіть хімчистці.
Фронт Змін - 8 березня

«Тільки наш Ужгородський міський осередок сьогодні роздав понад 1000 тюльпанів. Якщо ж скласти докупи всі квіти, якими активісти «Фронту змін» в Закарпатті привітали жінок, вийде справжній квітник. І повірте, жінки цього варті», - сказав голова Ужгородського міського осередку «Фронт змін» Андрій Баганич.

Фронт Змін - 8 березня

Також елегантні чоловіки у костюмах, білосніжних сорочках і краватках змусили зашарітися жінок-диспетчерів в авіакасах, залізничному і автобусному вокзалах, провідниць у потягах, працівниць довідкової служби.

Фронт Змін - 8 березня

«Величезне задоволення спостерігати за тим, як у відповідь на вітання на обличчях жінок спалахує яскрава посмішка, роблячи їх ще вродливішими. Важко сказати, хто сьогодні отримав більше позитиву — ми, які дарували квіти, чи ті, хто їх отримував», - ділилися враженнями ініціатори закарпатської акції «Кожна жінка – квітка» Тарас Гайдук і Вадим Яцківський.

Фронт Змін - 8 березня

Далі черга дивуватися настала у медсестер обласної і міської лікарень, а також простих перехожих та жінок в автомобілях, яких також сьогодні задарували квітами хлопці з «Фронту змін».

Фронт Змін - 8 березня

Фронт Змін - 8 березня

Фронт Змін - 8 березня

Фронт Змін - 8 березня

Фронт Змін - 8 березня

«Неймовірно приємно ось так несподівано отримати квіти не тільки від своїх рідних і близьких, але й чужих чоловіків. Від такого вітання настрій справді здійнявся вгору», - зізналася одна із жінок.



Прес-служба Закарпатської обласної організації

політичної партії «Фронт змін»

Категория: Ужгород | Просмотров: 882 | Добавил: foto-uzh | Теги: привітання з 8-березня, Роберт Бровді, Закарпаття, Фронт Змін, Кожна жінка квітка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]