Главная » 2009 » Сентябрь » 29 » Дніпропетровський жебрак убив "колегу" за місце на паперті
17:57
Дніпропетровський жебрак убив "колегу" за місце на паперті

52-річний чоловік не поділив зі своїм товаришем по чарці місце для жебракування і оглушив його милицею, а потім перерізав горло. Міліція Дніпропетровська затримала 52-річного чоловіка, який кухонним ножем перерізав горло своєму товаришу по чарці через те, що не зміг поділити з ним поділити місце для жебракування. Вбивство сталося біля церкви Миколи Чудотворця. Як встановило слідство, двоє жебраків, обидва пацієнти місцевих геріатричних пансіонатів, на газоні поблизу храму розпивали спиртні напої.

На ґрунті розподілу місць жебрацтва між ними виникла сварка, в результаті якої зловмисник спочатку милицею завдав потерпілому ударів по голові, а потім кухонним ножем перерізав горло.

За фактом інциденту слідчий відділ Самарського райвідділу міліції порушив кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Нагадаємо, нещодавно ще одне вбивство під церквою сталося на Львівщині. Під час храмового свята в селі Нагачеві рекетири забили до смерті глухонімого продавця ікон з Тернопіля, який приїхав заробити трохи грошей.

Троє молодиків почали бити продавця, бо той начебто не хотів платити за місце під церквою, яке зайняв для торгівлі.
 
Категория: кримінал | Просмотров: 599 | Добавил: onok | Теги: Дніпропетровськ, чарка, жебраки, вбивство | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]