Главная » 2009 » Август » 20 » Палац Шенборнів повернуть законним власникам
18:52
Палац Шенборнів повернуть законним власникам

Як зазначають у прес-службі, зроблено це було з єдиною метою — щоб потім селищна рада, не маючи ресурсів утримувати цей об’єкт, виставила його на продаж або здала у оренду. Геннадій Москаль неодноразово наголошував, що за цією оборудкою стояв тепер вже колишній глава Секретаріату Президента Віктор Балога та його брат, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністраціі Іван Балога, які хотіли перетворити замок на власний маєток.

"Зазначене рішення (про передачу палацу Шенборнів, — ред.) було прийнято з порушенням ст. 18 Закону України "Про охорону культурної спадщини", а також постанови Кабінету Міністрів України від 05.11.91 №311 "Про розмежування державного майна України між загальнодержавною власністю і власністю адміністративно-територіальних одиниць (коммунальною) власністю", — сказано у листі-відповіді Генеральної прокуратури Геннадію Москалю.

"За таких обставин прокуратурою Закарпатської області 12.08.09 до господарського суду Закарпатської області внесено позов в інтересах держави про визнання незаконним рішення облради від 23.05.08 №575 та свідоцтва про право власності, виданого на його підставі", — зазначено у листі Генпрокуратури.


PRESS-КАРПАТ

Категория: Закарпаття | Просмотров: 525 | Добавил: moderator | Теги: санаторій Карпати, власність, Замок Шенборнів | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]