Главная » 2009 » Август » 13 » Офіційно: Віталія Глаголу звільнили не через Ратушняка
14:36
Офіційно: Віталія Глаголу звільнили не через Ратушняка

Вчора українські ЗМІ оприлюднили інформацію про звільнення з роботи журналіста ЗОДТРК  Віталія Глаголи. В інформації робилося припущення, що це сталося внаслідок резонансного інтерв’ю цього співробітника з Ужгородським міським головою Сергієм Ратушняком, яке нещодавно оприлюднили українські телеканали.

З цього приводу ЗОДТРК повідомляє, що 12 серпня 2009 року В.Глагола у відповідності із діючим законодавством був формально звільнений, так як працював на тимчасовій посаді, на яку з декретної відпустки за відповідної заявою повернулася інша працівниця. За відсутності на той момент генерального директора ЗОДТРК, який знаходився у закордонному відрядженні, терміново вирішити питання з його прийомом на іншу посаду виявилося неможливим. 13 серпня після повернення керівництва компанії в Україну В.Глаголі відразу було запропоновано іншу вакантну посаду.

Нажаль, деякі ЗМІ не звернувшись за роз`ясненнями поспішили надати цій правовій колізії політичного забарвлення. Ніякого політичного та іншого підтексту ці події не мають. Телеканал „Тиса-1” відразу після зйомок, першим з українських ЗМІ показав в своєму ефірі сюжет В.Глаголи. Відносини з цим працівником в ЗОДТРК коректні, робочі. 13 серпня він працював у прямому ефірі телеканалу „Тиса-1” в програмі „Доброго ранку, Закарпаття!”. В студії працювали телефони і бажаючі могли спілкуватися з паном Віталієм.
Сподіваємося, що ці факти задовольнять стурбованість за долю журналіста.

Заступник генерального директора Олександр Герешко


Категория: Закарпаття | Просмотров: 566 | Добавил: moderator | Теги: глагола, Тиса-1, Ратушняк, звільнення | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]