Главная » 2009 » Август » 11 » Точка зору: РФ потрібна злобна бандерівська Україна
22:10
Точка зору: РФ потрібна злобна бандерівська Україна

"Заява Медвєдєва викликана тим, що Росії не потрібна проросійська Україна. І щоб не робила Україна, аби сподобатися Москві – це нічого не означатиме. Ющенко може одягнути косоворотку, грати на балалайці, відректися від Голодомору, але РФ потрібна злобна бандерівська Україна, яку час від часу можна тикати носом в її ж лайно. Власне, підтримання такого іміджу і розвитку конфлікту і є причиною такої заяви Медвєдєва", - вважає лідер "Братства".

Корчинський прогнозує, що "ймовірно, все це закінчиться конфліктом в Криму. І необхідністю повернути Крим Росії будуть виправдовуватися всі дії російського керівництва перед російським народом".

Також політик вважає, що Україні не слід чекати захисту від Європи і НАТО, оскільки ситуація з тим, як вони стояли осторонь під час назрівання російсько-грузинського воєнного конфлікту "повториться один-в-один".

Він пояснив, що "Заходу, а особливо США і Великій Британії вигідний конфлікт України з Росією. Думаю, що Росія якраз втягується в цей конфлікт, це реалізація давньої англосаксонської політики по відношенню до Росії, тобто Росія не повинна перейматися Великими Сходом, Тихоокеанським регіоном, вона не повинна йти в Індію, в Афганістан, як це було в 19 столітті. Росія повинна займатися реалізацією безперспективних завдань в Європі, зокрема на Кавказі, в Криму і т.д.".

"Росія зараз не може зрозуміти, що робити далі з Інгушетією, з Дагестаном, з Чечнею, та тим не менше, анексувала Південну Осетію і Абхазію. Це транспорті цивілізаційні світові кути. Цим вона не вирішила жодного зовнішнього завдання, яке ставила перед собою. Це саме стосується і Криму, і Чорноморського Флоту. ЧФ – це символ. Він не має жодного воєнного значення, і починаючи з Кримської війни 19 століття, він не зіграв жодної воєнної ролі, в жодному конфлікті, в жодній війні. Він простояв всю Першу Світову Війну, він благополучно був затоплений в Другу Світову Війну. Зараз він не має жодного воєнного значення. ЧФ виконуватиме основне завдання не в морі, а на Кримському півострові", - сказав він.

Корчинський переконаний, що в найближчий час в Криму "буде активізований сепаратистський рух. Деякі місцеві органи влади в Криму проголосять сепарацію, буде здійснено ряд провокацій для захисту проросійський місцевих органів влади і російськомовного населення. Тоді, окрім підрозділів ЧФ РФ будуть введені ще й додаткові. Думаю, що цей конфлікт буде потрошку розвиватися протягом року, і можливо, стане особливо активним після виборів в місцеві органи влади, навесні наступного року. РФ вкладеться в те, щоб перемогли на них суцільно сепаратисти". Що стосується кримських татар, то Корчинський вважає, що не варто чекати, що у випадку розвитку конфлікту вони займуть бік України, оскільки "кримські татари стоять тільки на власному боці і завжди приєднаються до найсильнішого. Принаймі, протидіяти вони Росії не будуть".

Джелело: ZIK

Категория: Україна | Просмотров: 548 | Добавил: moderator | Теги: сепаратиські рухи, Мєдведев, Братство, Корчинський | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]