Главная » 2009 » Август » 11 » Заява Мєдвєдєва - закид всій Україні, - спікер Держдуми
19:35
Заява Мєдвєдєва - закид всій Україні, - спікер Держдуми

"Вважаю, що звернення президента РФ Дмитра Мєдвєдєва до президента України Віктора Ющенка чітко й аргументовано відображає російську заклопотаність станом російсько-українських відносин", - зазначив Гризлов.

Як інформує "Українська правда", спікер Держдуми підкреслив, що "не можна замовчувати або закривати очі на ті проблеми, що є реально".

"Тим паче, що завдяки "намаганням" нинішнього політичного керівництва України цих проблем не стає менше - навіть навпаки", - відзначив він.

"Той факт, що президент Росії вирішив зробити своє звернення публічним документом, свідчить про те, що Росія хоче вести дійсно чесний і відкритий діалог з нашими українськими партнерами", - вважає Гризлов.

"Ми хочемо, щоб наш голос було чутно не тільки президенту України, але і всьому українському народу", - додав він.

Нагадаємо, зараз Україна очікує на офіційну реакцію Віктора Ющенка на звинувачення його російського колеги Дмитра Мєдвєдєва в антиросійській політиці українського керівництва. Після цього має послідувати й офіційна реакція вітчизняного МЗС.

Мєдвєдєв звинуватив Віктора Ющенка в тому, що за роки його президентства Київ відійшов від принципів дружби та партнерства з Росією. Зокрема, президент РФ згадав про позицію України щодо російсько-грузинської війни минулого року, поставки української зброї до Грузії, трактування історії всередині України, прагнення української влади інтегруватися до НАТО, мовні проблеми та "втручання" у церковні справи.

Через "антиросійський курс" Ющенка Мєдвєдєв також вирішив поки не відправляти до України нового посла РФ Михайла Зурабова, передає ZAXID.NET


PRESS-КАРПАТ

Категория: Україна | Просмотров: 542 | Добавил: moderator | Теги: Гризлов, український народ, Росія | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]