Главная » 2009 » Июль » 31 » На Медведєва готували замах?
11:06
На Медведєва готували замах?

За даними столичного ВВС, причиною інциденту могла стати професійна діяльність підполковника Саїда Давудова, який був дільничним міліціонером на ринку.

За відомостями агентства CА-news, вибух пролунав, коли співробітник міліції вийшов з ринку і відкрив дверці свого автомобіля. В результаті вибуху було вибито скло у автомобіля, пошкоджені сидіння.

Саїд Давудов з легкими травмами був доставлений в один з травмпунктів столиці. Після огляду лікарів і надання першої допомоги постраждалий був відпущений додому.

За фактом вибуху порушено кримінальну справу, ведеться слідство. МВС Таджикистану не зв'язує даний вибух з візитом в країну президентів Росії, Афганістану та Пакистану.

За відомостями ЗМІ, це третій вибух, що пролунав в столиці Таджикистану за останній тиждень. В ніч з 25 на 26 липня в Душанбе дві бомби вибухнули поряд з міжнародним аеропортом Душанбе і готелем "Таджикистан". Потужність вибухів склала до 100 грамів в тротиловому еквіваленті. В даний час обставини цих вибухів також розслідуються.

Нагадаємо, що в даний час в Таджикистані з робочим візитом знаходиться президент Росії Дмитро Медведєв. В п'ятницю він взяв участь в церемонії пуску Сангтудінської ГЕС-1. Після церемонії президент РФ відвідає оптико-електронний вузол "Нурек" Космічних військ РФ. З Душанбе Медведєв вилетить до Бішкеку на неформальний саміт Організації договору про колективну безпеку.

Офіційний візит президента Пакистану Асіфа Алі Зардарі та робочий візит президента Афганістану Хаміда Карзая завершилися в четвер, повідомляє NEWSru.com.

PRESS-КАРПАТ

Категория: скандал | Просмотров: 549 | Добавил: moderator | Теги: Душанбе, медведев, Вибух | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]